Първоначално написано от trabi_bs то зарад тебе са прибрах два наобяд :Д :Д да да аз виновна са
сложна ситуация :Д
Първоначално написано от baby_baby Здрасти как прекара вчера Добре, обикаляхме насам натам с компанията и така Ти?
Първоначално написано от baby_baby да да аз виновна са не не не си ти виновна :п
Първоначално написано от heartshapedbox Добре, обикаляхме насам натам с компанията и така Ти? амии много добре първо с семейството после с приятели сега ми е малко лошо и така ;д
Първоначално написано от trabi_bs не не не си ти виновна :п а така
колко водки изпи :Д
Първоначално написано от baby_baby а така ко праи66
Първоначално написано от trabi_bs колко водки изпи :Д нз обаче са толкова вода ми се пие че.....
Първоначално написано от trabi_bs ко праи66 слушам музика ти кво правиш
Първоначално написано от baby_baby нз обаче са толкова вода ми се пие че..... аз бях пълен мат едвам гледах какво ми и пи6е6
Първоначално написано от trabi_bs аз бях пълен мат едвам гледах какво ми и пи6е6 хареса ли ти събуждането
Първоначално написано от baby_baby слушам музика ти кво правиш тряаа връ6там колата на ба6тата пък и представа си нямам де сам спрял
Първоначално написано от baby_baby хареса ли ти събуждането ако говоре6е 6те6е пои4е да ми хареса :д
Първоначално написано от trabi_bs тряаа връ6там колата на ба6тата пък и представа си нямам де сам спрял
Първоначално написано от trabi_bs ако говоре6е 6те6е пои4е да ми хареса :д беше късно за говорене ;d
Първоначално написано от baby_baby ни саа хили помня 4е е сива с 4ерни стъкла
Първоначално написано от baby_baby беше късно за говорене ;d таи 6и кажи66 ся :Д
Първоначално написано от trabi_bs ни саа хили помня 4е е сива с 4ерни стъкла аз и тва нз
Първоначално написано от trabi_bs таи 6и кажи66 ся :Д така еее
Първоначално написано от baby_baby аз и тва нз не праихме простотииии мнеменее
Първоначално написано от baby_baby така еее обиден сам ти
Първоначално написано от trabi_bs обиден сам ти щооо
Първоначално написано от baby_baby нз обаче са толкова вода ми се пие че..... Не, никаква вода.
Първоначално написано от tori Не, никаква вода. ееееее защо аз попринцип обичам мента ама лятото сега водка чиста ;d ти какво пиеш
Правила