Rom s mango v ciganski bar #izqjtisaa![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Добро утро на хората, които са спали.. *прозяв*
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
па то значи аз всеки ден по обяд ставам бе
офффффффффффф
за първи път се зарадвах, че съм станал в 10 (обикновено се събуждам към 12), когато осъзнах, че миналата вечер часовникът беше спирал на няколко пъти и е с един час назад
не е много като време, но си е голям шок да се опиташ да пуснеш бтв новините и да се натъкнеш на бразилския папагал на слави
ама ти и телевизия ли гледаш![]()
спирам да те чета
гледам само от сайта на бтв, за да се информирам старче, отделно ползвам dariknews и неколко чужди сайта, NESHTO PROTIV TQH LI
-.-бтв, за да се информирам, старче. Oтделно
деца, децаа
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
ахахахахахахах, тъпанар прост, допуснах тази пунктуационна грешка нарочно, не можеш да ме биеш на правопис, повярвай ми, твърде ерудиран съм, за да го позволя
Пропускайки запетаята пред старче, аз правя писанието ми да звучи по-красноречиво - може би се чудиш как. Казано с прости думи, липсата на пунктуация е причина постовете на шаро да се възприемат сериозно, например.
Виж го ти, поредният мърльо, решил, че може да се конкурира с мен, се появи. Ха.
Яжте ми кура, о и се сбийте
Dr. Gregory House