- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Някой да знае как се казва породата http://smeshen.com/userfiles/shihpoo_p001.jpg![]()
Ши цу не е ли?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, Джоли, има Kermit says hello, ама са си сенки и гледай каква пигментираност..
http://4.bp.blogspot.com/-xiIb4-9QMl...0/IMG_5523.JPG
в сравнение с очаната на Инглот, която горе показах
http://cdn.makeupgeek.com/wp-content...r-swatches.jpg
Прелестна е. Но съм сигурна, че или Есенс, или Катрис имат гел-очна линия в този цвят. Виждала съм някъде.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой пробвал спиралите на Катрис? Седя седя в 3 през нощта и измислям простотии. :Д Само и само да не пиша курсова. Катрис за мен са с прекрасно съотношение цена/качество, поне това, което съм пробвала.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, аз съм пробвала отдавна една и бях доволна, но аз като цяло не съм претенциозна на спирали... Хората са много доволни от техните.
А ти какво мислиш, че и мен ме подтиква да търся всевъзможни цветове очни линии.. Курсова , разбира се![]()
![]()
Sister.
Боже, разтеглих си лака като гума!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Описвам международната търговия с изделия от митнически позиции №№ и 9201 и 9202, а именно Клавирни музикални инструменти пиана, рояли, клавесини и други и Струнни музикални инструменти, лъкови и не-лъкови, цигулки, китари, арфи и други. Писах и за балалайка някъде. Моля, не ме съди толкова строго.Спряла съм колкото си искаш.
мразя я тая курсова и тоя олигофрен в червата.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джулии ,а аз да попитам откъде ти е потника на профилната
и на каква цена ? ^^
Ами нямам снимка с моето, ще си направя тея дни и ще ти пратя ако искаш, но няма да го намериш сега в ХиМ, защото е от лятната им колекция - няма го и в сайта. Беше около 25лв доколкото помня.
weheartiit то е рокляот едно малко магазинче в малкия ми град за няма и 20 лв, като същата във Варна е 50тина лв. YSMF - "до киното"
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тъп въпрос, но никъде не съм виждала да се продават/раздават тестерчета на продукти, от къде мога да си взема?![]()
^ В аптеките, но трябва ти да си поискаш тестерче.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
А на неща, които се продават в козметични магазини например маски и т.н.?![]()
Аз последно като исках тестер на нещо на Биодерма, ми казаха, че само при покупка на продукт на тази марка давали тестери. -_-
Няма как да ти дадат тестер на нещо, на което не се произвеждат тестери. Работила съм в козметичен магазин и знам колко е досадно да ти искат хиляда тестера. Както и съм чувала репликата - о, много е хубав, отивам да си го купя от супера, защото там е по-евтин, но нямаха тестер.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Всъщност това е логично. Вие защото продавате по-скъпо, а? xD А как се очаква да си купя някакъв крем или каквото и да е подобно чудо за над 20 лева без да знам дали няма да ми направи алергия? Тестери трябва да има на всичко. ^^
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Защото сме по-малък магазин. Да не ти изнасям лекция по икономика за мащаб и т.н. :Д ние бяхме бутиков магазин, а в супера няма тестери, нито човек, който да ти обясни кое какво е, но е по-евтино. Ти можеш да го направиш разбира се без човека в магазина да се усети като просто не го споменаваш и аз ще си помисля, че си се отказала. Мислиш ли че помня всеки, на когото съм дала тестер? Но да дойде и най-нагло да ми каже, че отива да си го купи от супера, защото те нямали тестери, е ужасно невъзпитано. И ми се е случвало да ми искат няколко пъти едни и същи тестери просто защото са безплатни. Случвало ми се е да отварят и мажат, пръскат всичко преди да успея да ги видя и да се развикам. Чете маска за коса, отваря, отлепва защитното фолио и си я маже на ръката.
В Лили и ДМ се продават мини-продукти, с които хем пробваш продукта, хем са ужасно сладки, защото са в мини-опаковки, а не в пликчета.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
От месеци се чудя на един руж на Астор, но се дърпам, защото нямат тестер... пък е 16 лв, срамота е.