мама ви смешна .... тук само аз и Димитар сме над тез неща явно
що всички момичета се кефят на мускули и плочки? риторични въпроси задаваш ;d
Първоначално написано от klimatronik мама ви смешна .... тук само аз и Димитар сме над тез неща явно що? да не сте педали?
Първоначално написано от OoVasKoO що? да не сте педали?
Първоначално написано от OoVasKoO що? да не сте педали? Не знаеше ли?!
Първоначално написано от tori Не знаеше ли?! жабо за утре съм ти приготвил подобаващо количество темички за теб
Първоначално написано от klimatronik жабо за утре съм ти приготвил подобаващо количество темички за теб Оф, стига с тва "жабо", не виждам да си Антракса.
Първоначално написано от tori Оф, стига с тва "жабо", не виждам да си Антракса. антакса го изядоха не поммниш
Първоначално написано от klimatronik антакса го изядоха не поммниш Вярвай си.
Първоначално написано от OoVasKoO що? да не сте педали? не, просто сме достатъчно умни за да не ни вълнуват глуповати приказки. а ти от Япония сигурно ми пишеш китаец с китаец
ива тоя е много слаб
Първоначално написано от klimatronik ива тоя е много слаб слаб е друг път кво му мисля.. Първоначално написано от maldini ivaa така изглеждах в 8-9 клас да, сиг аз не бих налазила осмокласик
Първоначално написано от Ivaaaaa слаб е друг път кво му мисля.. да, сиг аз не бих налазила осмокласик ти турсиш слаби да можеш да ги изтезаваш мно яко без да имат шанс за бягство
Първоначално написано от klimatronik ти турсиш слаби да можеш да ги изтезаваш мно яко без да имат шанс за бягство знаеш, че си падам по БДСМ отивам да ям, че ми се стопиха циците от глад!
Първоначално написано от Ivaaaaa отивам да ям, че ми се стопиха циците от глад! qj laina pit4
Правила