- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забелязали ли сте, че ..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да бе глупости, не можеш, погледнах ти смешния блог, на един инфантилен второкласник. Поне да имаше смисъл ми те тия словоизлияния ни душа пълнят, ни ръце, та вземи го закрий, само се излагаш щото си няква мноо умряла мадама. Не се напъвай за вбъдеще да се занимаваш с нещо, с което ти е нужно разсъждаване и като цяло функциониране на мозъка - правилно, да зарежеш такъв прекрасен мъж като бившия ти, е достойно за смъртна присъда, жалко само че си пасвахте.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Най-сетне намерих някоя, която да го нарече перспективен..^^
Тъкмо започвах да си мисля, че съм луда...
Оф, тъкмо щях да се заям, че с какво да се хвалиш, като все още си на издръжка на вашите, когато зацепих, че не говорим за пари
Съвсем игнорирах раздела :ДД
Ениуей. Не знам ти през колко си минала, ама аз нямам опита да направя статистика. Като цяло селските свалки от типа на "ах, какви ще ти ги причиня" + порой хвалби хич не ми минават.
Интересувай се лично ;р
Първоначално написано от antifashionshit
Джипси, той го обича на не лично.Иска да е неприлично![]()
Едит: Кой ме накара да си изгубя 5 минути от живота, за да ви прочета писаниците и да гледам как някой си завирал пожарогасител, няква 15-годишна-претендираща-за-девственица изказва мнение по въпроса коя колко била тясна на база на... и аз не знам какво; "шушки" на най-добри приятелки (което, бтв, беше най-яката част) кой ме накара, кажете ми?!
сад![]()
Dr. Gregory House
Авторката вероятно, защото явно е имала слава на заклета девственица.От скоро съм тук и не я знам .
Комплексарите се хвалят, а истинските мъже ги хвалят. няма две мнения по въпроса
Последно редактирано от gt-r : 01-16-2014 на 21:36
Ноуп, наливат се с чай и коментират времето![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-16-2014 на 22:05
Dr. Gregory House