- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има любов и страст, но постоянно се караме
Здравейте,
Ето и моята история....имам връзка от година и нещо, имного често се карахме най-вече причината беше в мен тъй като постоянно му авах поводи, излизах с други момчета,даже се бях целувала всичко това той го знае, защото си го признах. Незнам как но уш ми го прости продължихме напред, няма ми абсолютно никакво доверие, много е ревнин, дразни се и ме обвинява ако дори си сложа клин с по-дълга туника, постоянно ме пита дали има нещо което трябва да знае. Караме се много често зарради отношението ми към него, тъй като той е в сесия иска спокойствие и е по-раздразнителен.....и така преди няколко дни се разделихме, казахме си отвратителни неща, говори ми само колко ме мрази и колко е отвартен от мен и да не го занимавам.....а в същото време,че винаги ще иска да е с мене и че ме обича, но няма да си позволои да е оново унизен. Незнам какво да правя, как да постъпя---на мен самата ми е много гадно....Следя форума и съм много доволна от статиите затова реших и аз да потърся помощ.
Оффф и ти неможе даси на 18( както си писала) с това си поведение!!! Имаш гадже а се целуваш с други!!!Ми той ако ти нае*бе всичките приятелки ти във възсторг ли ще си?Какво значи "прости"? Няма прошки на тоя свят!!!Дето нещо сее скъсало,и да се завърже,възела остава!Има премълчаване,компромис и така нататък .Просто нее превъзмогнал "възела"! Като прибавим към всичко това че и той има голяма вина и недостатъци ... Другия път се надявам и двамата дастесе поучили от грешките допуснати в тая връзка![]()
Нормално да те ревнува и да се дразни като ти се целуваш с други докато си с него много е тъпо тва дето си направила и едва ли има мъж който би го простил това нещо
Късно се е усетил младежа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да.....взех си поука, но просто не ми вярва и се караме за дребни неща......като се караме, както може би повечето двойки се нареждаме и той си мисли, че не го обичам
Извинявам се за неграмотността. Относно това, че съм глупава - смятам, че всеки прави неща, за които в даден момент съжелява. Според мен във форума не се публикуват теми, за да се обвиняваме кой какъв е, а за да сме си полезни![]()
Последно редактирано от polly99 : 01-29-2014 на 19:04
Късно е вече да искаш да оправите нещата. Свърши. Просто си вземи поука от цялата история и занапред не повтаряй същите грешки във връзките си.
Така...целувах се с един и след това му признах. Това го минахме и стигнахме до там да се караме за моето отношение спрямо него
Държах на него много....и съм го показала, като съм спряла с всякакви лапешки игрички.....
Еми колкото и да си се променила .....това не се забравя лесно ,а и не се прощава лесно (поне според мен,не го познавам твоя пич)....но много трябва да се потрудиш за да си го върнеш...