- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- пушене на чай
Не е вярно че няма ефект аз съм пушила и има доста голям ефект
1-во започнах да се смея супер изтерично след което почнах да рева с цяло гърло след това пак да се смея и така съм ги редувала 15 минути даже съм ритнала един приятел по устата и не помня![]()
беше си супер яко и те държи около 20мин. а на теб ти се струва че е около 3-4 часа :Д :Д :д и все пак зависи какъв е чая
Нищо не може да ти стане от чай. Най-много да си изкашляш дробовете. Всеки, който ти каже, че може да те хване или те гаври, или се е "друсал" на самовнушение.
НО съм забелязвала, че и на билковият тамян викат чай - ако това имаш предвид вече е друго, даже имам няколко историйки.
"Чай" също може да е трева, манагуа и тнт
Ако можеше с черен чай...досега всички да сме минали на него.![]()
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
vie ste mn zle az sam pushila naistina dosta neshta i dosta pati. Kosa i chaq sa razlichni no i ot dvete hvashta i se hilish kato lud no. Chaq se praska s nqkvi preparati ot koeto ti se zamaiva glavata i se poluchava kakto kato pushish kos chuvala sam che nqkoi se praskat s muhozol
P.S. ne se prestrastqva !!!
Веднъж от простотия реших да пробвам чай. Направо си ебало майката. Така ме зацепи главата, но нищо повече. Обикновения чай все пак не е за пушене.
Между другото и чубрица съм пушила. -.-
Пушила съм когато нямах цигари и освен да ме боли главата.. друго няма.
Намери си по-приятно занимание, seriously.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
лошото е, че в последно време се говори за някакъв нов "чай", от който може да получите инфаркт
внимавайте какво взимате!
Аз пък имам едно запитване към модовете. Защо една тема, в която някой питаше как да скрие алкохол /въпросния потребител беше на 16/ от учителите беше заключена, но темите за пушене на всякакви шано неща, включително трева са оставени на мира. При положение, че алкохолът е легален, не и в случая, но е легален.
Що не ударите няколко шота антифриз, знаете ли как хваща?! Тъкмо и няма да измръзвате сега зимата.![]()
http://oilgroupbg.com/%D0%B0%D0%BD%D...l#.UuZnOfsbncs
Този антифриз е много подходящ, но не трябва да се разрежда, за да може хубаво да ги хване.
Преди употреба разклатете добре!
треа си доста тъп да пушиш чай
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
вида няма никакво значение!! може да е липа,мента,лайка важно е с каква химия е поливан:![]()
ей тая салвия много я хвалите всички, жалко че така и не го пробвах това чудо![]()
Толкоз ли нямате пари за един коз, че да си ''оставите леша''
Чай, липа, пръчки, съчки, листа, пф...