.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Супер фен
    Щом не съм ги чувал не си ги взимай.Вземи си някоя марка известна, която се рекламира навсякъде, по интернет, по телевизията и т.н. Вземи си например Affinitone 24h , на максфактор може или нз. Напиши в google фондьотен и ще ти излязат най-известните .
    Мак се води в Топ 3 Висок Клас на 1-во място Недостатъци - НямаНедостатъци - Няма, Избор на цветове - голям, топли и студени тонове , Покривност - средна
    Завършек - естествен , Цена - 61лв, Предимства - Много издръжлив и с изключително естествен вид, богат избор на цветове, като така може да избегнем честия проблем - розово лице, жълт врат, много подходящ за смесена кожа
    Слънцезащитен фактор - Да. SPF 10 .Ако трябва аз да си избирам фондьотен бих си взел MAYBELLINE Affinitone 24h или Max Factor Lasting Performance. Издържа по-малко време, ама и цената му е по-малка.
    Аз също за бала мисля с нещо да се наплякам малко . В телевизията и мъжете ги гримират :P . Препоръчвам ти за бала на ваще да кажеш да ти купят мак мини :P (apple) .
    Последно редактирано от koko95 : 02-23-2014 на 16:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си