- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да преспя с него, но едва го познавам
С риск да ви прозвуча като поредната к*рва или трол, което далеч не е така ви искам съвет за следната ситуация.
Харесвам си един мъж, който напоследък често сънувам и искам да съм с него макар и само в леглото, понеже той не живее в България, а само временно се е върнал в родината. Тоест го виждам като "връзка със срок на годност", но въпреки това адски го желая. Но едва го познавам, виждали сме се 1-2 пъти преди 4 години, и наскоро преди месец и нещо пихме кафе, поприказвахме, но до там, е вярно, че ме почерпи той, но не знам дали го прави от кавалерство или от желание да е с мен, макар и за кратко ( заминава си за чужбина на 1ви април ). Утре пак сме се разбрали да пием по кафе, но не знам как да походя към него, как да му покажа, че го желая. Някакви идеи? Само сериозни моля![]()
Ако и двамата се желаете е неизбежно просто.... така, че според мен предай се на желанието си ако си сигурна,че и той те иска действайте![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Това е, че не съм сигурна и не знам какво да направя, за да разбера неговите намерение спряно мен.
То си личи когато някой те желае. Защо не го поканиш у вас, вместо да ходите на кафе? Домашната обстановка предразполага повече към подобни действия. Само че първо помисли дали после няма да съжаляваш, че си му се отдала ..
Да, покани го у вас. На кафето, пред хората, нямам как да покаже желанието си за секс.
Излезте още няколко пъти и го покани у вас, ако те желае ще го видиш в погледа му..там е всичко![]()
Как мина кафето?
Преди да го поканиш у вас, се постарай да индикираш интерес. Нагласи се, бъди мааалко по-освободена от обикновено, случайни докосвания, намеци, това-онова. Ще се усети.
Чак след това го кани у вас под някакъв дебилен предлог - и двамата ще сте наясно, че не става дума за това, ама няма значение - да ти погледне компютъра, да го почерпиш едно вино, защото се чувстваш длъжна за нещо си или си изгубила бас или да гледате "онзи филм, който как така не си гледал, омг".
Кафето не мина както го исках. Поговорихме си, разходихме се, но нищо не излезе ... Хем с езика на тялото му показвах, че го искам ( облизване на устни, номера с ръката под брадичката, предизвикателно вървене, ставайки уж до тоалетната ), но единствената реакция беше да си намества колана на 2-3 пъти, не знам неволно или намек беше.
Както и да е, вечерта му писах по скайп, почнах леко да му се свалям, заговорих му за секс, от където той ми каза как някаква му се е нахвърлила в 7ми клас, и от там темата за какво да направи една жена, че да му се хареса. Което ме и навежда на идея за някакъв пост-травматичен стрес ... Общо взето не разбира от намеци, или ми се прави на чалнат.
Преди час му се обадих за кафе, че нямам какво да правя в нас, но ме отряза имал бил уговорка дъра бъра щяло да стане късно. А за каненето у нас, няма как да стане за жалост, още живея с наще, а баща ми е пенсионер и постоянно е в нас.
А за ходене ти у тях?
Като си те прави на чалнат, направи се и ти 3-4-5 дни. Има време до 1 април, все ще се усети. Използвай иначе всяко нещо, което си разбрала от въпросния чат.
E, ще го направиш с финес :д
Човека може да не му е интересно да спи с момиче, което му се дава на тепсия. Има мъже, които обичат да "ловуват", така че ако е такъв шанса да го спечелиш с това ясно поведение е почти нулев. Остави го той да си мисли, че те гони, ако въобще те харесва и иска по този начин.
Забравих да напиша, че беше споменал нещо от сорта на "за да спя с някоя трябва да я опозная" при което ми идеше хептен да се откажа. Правя още един опит да се видим, да седна до него, и уж случайни докосвания и тн, ако и тогава се прави на луд, няма да се занимавам повече с него.
mi hvani go za kalvacha naprawo ako ti otkaje STISKAI < ako ne mu go istiskai
Еее, недей така, де. Просто им се разминават очакванията, мадамата не се интересува много от опознаване... пък и какво опознаване до тоя заветен 1.април?
Авторке, смени тактиката тогава. Пак си ходи нагласена, ама му задавай въпроси, отговаряй, интересувай се - не фалшиво обаче, защото наистина си личи. Все пак е човешко същество,в се ще те изненада с нещо.
Абе не мога да ви се начудя на вас,хора! Нито го знаеш,нито го познаваш (в някакъв по-дълбок аспект),но му заскачала в леглото! :X:X
I have a dream
Точно! От това, кеото чета просто оставам с впечатлението, че той няма никакво желание ей така да спи с нея. Тя му прави различни намеци, той и обяснява как в 7ми клас някаква му се натискала и колко грозно било *hint* *hint*. Тя, не той, повдига темата за секс и той по най-възпитаният начин и казва, че не иска да спи с момиче, което не познава достатъчно добре. Вярно, не съм аз в тази ситуация, нито ги познавам, просто от думите и разбирам, че нещата няма да станат. Двамата търсят нещо различно. Освен това смятам за невъзпитано и грозно момиче да се натиска на някого, след като намеците и са били отхвърлени повече от веднъж.
Имaй мaлко сaмоувaжение и се одръпни.
Явно той нямa интерес към теб.