- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- станахме гаджета са кво да правя
здр алл пак съм аз начи нещата станаха по добре от колкото очаквах . нали излизахме неделя щот преди тва не моеше и са разхождахме говорихме си доста е яка и се оказа адска маршрутка и явно мноо я изкефих щот ми беше мноо навита като и пуснах 2-3 от мойте лафове ама като и казах че ми е хоби обърна палачинката. Както и да е станахме гаджета само че са не знам кво тряя да права ?? тряя ли навсякаде да ходим заедно да и са обаждам постоянно някви е такиа сеште ли са? и за всички който мислиха че сам фейк ето снимахме са с мойта баница тва съм аз така че не мое да става вапрос за никав фейк
Един път в месеца да се видите и чуете е достатъчно.
Олеле... а си мислих че съм видял достатъчно в тоя форум...
![]()
E вие разцепвате бе хора![]()
Браво бе пич, ние те подценихме. Защо не и свали сутиена поне? Така снимката е много постна.
Сега гледай да задържиш мацката до себе си. Бъди внимателен с нея е гледай да не осереш нещата. Не и звъни много често, по добре и пиши във фейса. Там е безплатно пък и е модерно. Телефонните разговори са отживелица. Задължително се тагни на някоя нейна снимка на която е по бельо. Като я видиш не и казвай здрасти! Ще те сметне за старомоден. Вместо това и кажи едно сочно "Въйй колко яка тупалка си неска." Абе дръж се естествено и всичко ще е оК
п.п. Коя версия на Фотошоп използваш?
Когато стигнете до леглото,прекъсни за малко,та да пуснеш тема и "Сега сме в леглото,какво да правя?"
Господи, прибери си вересиите....
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Авторе ти хубаво си открил мастурбацията ама да ни питаш по колко пъти да лъскаш меча е малко в повече.За да не ти стане навик ти препоръчвам по два три пъти на седмица.И ако имаш пъпки след 20-та си годишнина се обърни към дерматолог.
този човек просто не може да е сериозен