- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да преспя с него, но едва го познавам
Критикува се човек, който ще схване смисъла на казаното. Тесногръди ретарди като теб заслужават само хулене и подигравки.
Welcome to the Jungle...
http://data2.whicdn.com/images/67193539/large.jpg
Еми такива като вас двете , дето гледат да се заяждат във всеки удобен момент , се подкрепят взаимно ... ко друго да кажа
Е ся ...
Кой RapExotic ли ? ... да понякога аз мога да бъда доста досаден ама той ... той си е goodboy , ко обвинявате човека
Това че им казвам истината в очите , и после на всичкото отгоре се дразнят ...
Но най-вече го постнах за това ... мислят си че кат си пожелаят някой и той задължително трябва да е техен ... не стават така нещата
Темплър и Фишър...Чудя ти се понякога как очевидни неща ти убягват - ирония, сарказъм, темата на разговор...
Още по-малко внимание обърнах на куткудякането, но ти явно доста се впечатли...
Момче, ти сериозен ли си? Моля те, прегледай се за дефицит на вниманието и някаква форма на аутизъм...
Аз ли ?
Ти говориш толкова несвързано ... аз откъде да знам за какво кудкудякане ги говориш ... тука са писали половиния форум
Някои хора ,не правят разлика между съблазняване и съблазняване.
Мии едно е да се предлагаш като дива селянка,друго е с финес.
Дано ме разбра ,че и аз с моите обяснения:д
Обективна разлика няма. Иска ви се да има , за да не сте евтини в ограничените си мозъчета
Ох направо ме накарахте да се посмея с глас. Жените явно се имате за вещи в мъжките разбирания относно жените ? Нека ви обясня някой неща - има няколко типа мъже, а вие явно знаете само за един, тоя дето види ли жена да му се предлага и хоп ляга с нея на секундата, друга опция няма. Да ама за съжаление, тия мъже не са единствените.
Няма начин да излизам с жена и да не искам от нея секс, олеле малее това направо ме потресе. Значи всички мъже с които вие излизате искате и да чукате ? Тоя довод е толкова смешен, че направо не знам как да реагирам. Е добре дошла в реалността, напусни матрицата, мъжете могат да излизат с жена по много причини и сред тях напълно може да отсъства фактора секс.
Мога да предположа, че въпросният мъж е с поне 6-7г по-голям от мацката която толкова много иска да спи с него. А и сте ми много интересни, ако някой мъж не ви отвърне на намеците, то вариантите са : тъп, сдухан, не разбира от намеци. А къде уважаеми дами според вас е възможността да разбира прекрасно вашите намеци, ама да не проявява интерес и да се прави на ударен. Той очевидно не иска да спи с нея, след като я отрязва при търсене от нейна страна.
Ти май даже не осъзнаваш колко си умствено скопена, ама ако дойдеш и ми кажеш айде да ти направя свирка сигурно ще умра от смях на място.
Да да, знаеш ли имаше една приказка каква е разликата между лъва и педераса ? Това с погалването по косата е пълен шит, по-добре небрежно да му се отърка от колкото това...
Ние сме ограничени, ама ти си тоя, който не вижда разликата? Как става тоя филм?
Студентски град доста ти е промил мозъка...ама нормално де, предвид на какво предлагане си свикнал.
Ако може, ДРЕЙД да обясни разликата, щото тукь явно жените сме няква втора категория хора, чието мнение пет пари не струва.
Искаш да кажеш, че би харесала някой, който е готов да си даде пишката на всяка, която иска да му лапа? Представям си с колко пропаднали хора общуваш ..![]()
Предлагам да си вдигнат ръка всички, които биха отказали на Rabalka![]()
up [1] от мен ..