.
Отговор в тема
Страница 59 от 91 ПървиПърви ... 94955565758596061626369 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 2259
    JustaLittleKid
    Guest
    Клас, стига се до една сериозна тема, която предполагам ще се обсъжда толкова дълго, колкото и църковен събор през Средновековието, а именно: С коя песен ще излезем на изпращането?

Друго си е да започнахме да обмисляме това 2 месеца преди изпращането :Д Ама като ни знам колко единодушно вземаме решения и по колко време се проточва... даже ни е късно, хах.

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Приеха ме в Абърдийн. International Relations and Legal studies
    Честито! И аз съм приета в Абърдийн. Видях, че си приета и в Сейнт Андрюс и предполагам той ще е фърм-а ти?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Да. Абърдийн ми беше 4-ят от общо 4 избора. Честито и на теб! каква специалност и кой ще ти е фърм-а?

Супер фен Аватара на tonssy
    На нас ресторанта ни е 180 лв, дискотеката- 100, фотографите- 50.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    130 лева за хотела.
    120 за дискотеката.
    25 за фотографа.

За дискотека не дадох пари, защото избраха гадно място, което ще е фулл... Аз ще си отида някъде и колкото изхарча - толкова.

Костюм не съм си взел още.

Голям фен Аватара на joannalof
    Леле,кви цени!Аз в такъв случай не бих отишла.Вярно,че в големия град е друг стандартна на живот,ама все пак за 150лв какво ще ми предложат
    Нашият ресторант ще е около 60-70 + 10 за DJ.
    Целият випуск отказахме всякакви предложение за допълнителни украси и светлинни ефекти.
    Фотограф на бала ще ми е близка приятелка,на която ще платя символично.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Леле,кви цени!Аз в такъв случай не бих отишла.Вярно,че в големия град е друг стандартна на живот,ама все пак за 150лв какво ще ми предложат
    Изживяване. Ще ти предложат изживяване. Ясно е, че сумата нито покрива яденето, нито пиенето. Плащаш си за момента, да отпразнуваш завършването на 12ти клас.
    Да сте на едно относително хубаво място, всички да изглеждате добре, да има ядене, пиене, музика и усмивки.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз като се сещам миналата година за 150 лева какво им предложиха - хотел - приличен, но останалото. До 12 са танцували, но се изморяват и сядат да ядат. След 10 минути идват сервитьорите и им вземат храната от ръцете съответно целия випуск умира от глад. После нали хотелът им организира 'дискотека' - оказва се някакъв хибрид между изба и обикновено мазе, с силно завишени цени на алкохола и таван около 1,90. Целия цирк продължил до 2 часа.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Аз като се сещам миналата година за 150 лева какво им предложиха - хотел - приличен, но останалото. До 12 са танцували, но се изморяват и сядат да ядат. След 10 минути идват сервитьорите и им вземат храната от ръцете съответно целия випуск умира от глад. После нали хотелът им организира 'дискотека' - оказва се някакъв хибрид между изба и обикновено мазе, с силно завишени цени на алкохола и таван около 1,90. Целия цирк продължил до 2 часа.
    И в моето училище има такава история, преди 2 години - не подписват договор. В 22 ги изгонили от хотела, даже не си яли от тортата.

Затова се внимава какво се подписва и с кой. И се занимават хора, които могат да се справят с тая задача.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    158лв. ни е всичко, без дискотеката и разходите в нея.
    Още около 20лв. ни казаха, че ще е пътя и да.
    Хотела ще е хубав, ще има празнична вечер, някви чалгаджии мисля,
    че ще идват, как да е, ще си направим кефа и ще се върнем.
    *сън*

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    И в моето училище има такава история, преди 2 години - не подписват договор. В 22 ги изгонили от хотела, даже не си яли от тортата.

Затова се внимава какво се подписва и с кой. И се занимават хора, които могат да се справят с тая задача.
    Тъпото е, че са подписали договор, уж всичко е било ок и накрая х*й.
    Тази година избрахме хотела на випуск '12 и поне сме сигурни, че такива мизерии няма да ни направят.

Ох, много ме дразнят като почнат да мрънкат да се събираме. Правили са, а и продължават да правят толкова мизерии. Поне им е станало ясно, че и да ме канят няма да дойда.

Мега фен Аватара на pandabear
    ние си наехме някаква си Резиденция Тера. пиене ще има там, но може и да си внесем сами без проблем. ако искаме да седим след 12 там, ще плащаме по един лев на час. самият куверт е 100 лева, като включва доста храна + торта и безплатни кафета и вода, DJ, и някаква си обща снимка на випуска. дискотеката ни е 20 лева, понеже една съученичка има някакви връзки. хич не ми се ходи, ама ще ги прежаля няколко часа. за изпращането дадохме 60 лева за "Каручката", а албумът ще е 45. за класната събирахме по 15 лева и ѝ купихме електронен четец, а с останалите пари ще вземем букети на учителите за концерта като ни изпращат.

рокля за бала още нямам. купих си за изпращането уж, но като се замисля, тя може да стане и бална, а пък за изпращането да измисля нещо по-обикновено. има време де, ще видя. обувки имам. чанта имам. за косата ще измисля нещо, имам достатъчно материал :Д грим/маникюр/бижута– ден преди бала ще реша.

всички от класа ми са се записали на някакви уроци за тъпите матури, а аз просто си чета някакви неща сама от време на време и се надявам да не фейлна много.

anonymous708973
    Guest
    Да се запишеш на уроци за матурите е малоумно просто (има смисъл само ако си наистина много, много назад, имаш да наваксваш материал по литература - и то тогава ти трябва учител да ти изготви план-график, не да ти диктува анализи и да ги наизустяваш, както масово се прави), не ги гледай, учи си сама, супер ще се справиш!

момчета костюми взехте ли си аз не съм, не съм и гледал много, ама от това което видях повечето ми приличат на костюми правени за пенсионери Мисля към средата на април или края да си взимам и тогава да се разгледам по-хубаво

Супер фен Аватара на paradosou
    Момиче съм, но още нямам нищо .Очертава се април да се занимавам с огледи и избор.
    В края на март са ни пробните матури. Преди малко правих падала се от не помня коя година (по биология). 97/100 точки. Бива. Още е в границите за 6.00.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    за изпращането дадохме 60 лева за "Каручката"
    и ние искахме в каручката, но ни се видяха много тия пари и ще ходим на ресторант, където класният всеки път си ходи и там всички го знаят :ДД към 35лв ще ни излезе с доста стабилно меню.
    ох за матурите и аз се притеснявам, сега нямам много време от останалите проекти, но се надявам тях да ги свърша до края на месеца и после започвам по български и английски.. и при нас масово ходят на уроци, а аз не и мисля и да не ходя :д чудно ми е само есето/съчинението как ще се оценява, принципно по литература винаги съм била добра и според госпожата ми съчиненията ги пиша добре, ама знам ли..

Супер фен Аватара на tonssy
    По въпроса за тоалетите- роклята ми за бала вече е ушита, чантичка също си намерих. Вчера си купих бижута, рокля за изпращането и обувки за тогава. Остана ми най-сложното- обувки за бала, които не знам как точно ще харесам.

За матурите все още не се притеснявам, но като се познавам- скоро и това ще ме налегне. Много по-стресирана съм около изпитите ми в СУ. Госпожата ни по БЕЛ ще ни организира пробна матура в края на март.

Здравейте, на матурата през 2012г. изкарах 6.00 по български език и литература. Имам едно много добро помагало на издателство "Веди", което сигурно сте чували и следователно няма защо да рекламирам, тъй като има достатъчно добра репутация. Ако се интересувате да го купите на изгодна цена, можете да ме намерите на e-mail: kristiyana_lyubenova@abv.bg

Приет в Yale най-послеее

Вече писах че втората ми матура ще е по английски. Аз това си го знаех по начало. Дано само да не оклепам listening....
    Иначе събота съм на изпит по бел в ТУ-Варна. Не съм много сигурна в себе си но реших да се пробвам от по-рано.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Писах втора матура математика. Костюм ще си взимам към края на април, но вече знам г/д какъв искам да е. Иначе и ние ще сме в някакво подобие на ресторант, но на мен не ми пука кой знае колко - важна е компанията, не мястото.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не си взех сертификата

Повече от фен Аватара на SummerWave
    Ае кое е най-доброто помагало за матура по География?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Не си взех сертификата
    Кой сертификат? Ако е Тойфел, имаш още време. Криво за парите, ама спокойно, ще се подготвиш по-добре за следващия път!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pantheratigris Виж мнението
    Приет в Yale най-послеее
    ЕЕЕЕ, сериозно? Браво!!
    С каква специалност?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си