- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Радвам се, имам 5 на изпита в ТУ. Ще ходя пак април месец и вече ще си избера една оценка, с която да кандидатствам....![]()
Говоря за ТУ-Варна.. Изпита беше на 15ти март, а следващия е на 12ти април.![]()
Ай, който е решил да учи в ТУ да не си мисли, че ще стане номера с изпит по български език и литература. Трябва да имате добри познания по математика. Освен това познания по физика и основи на химията няма да са излишни. Уча в ТУ-София със специалност Компютърно и софтуерно инженерство![]()
Някой ще кандидатства ли в УАСГ, архитектура?
Амиии зависи да ти кажа. Ако първия семестър се паднеш при кадърен преподавател по ПИК, което всъщност ти е програмирането, става, ако не е ташак работа. Трябва сам да се готвиш. В първи семестър ще правите протоколи по Химия и Физика, във втори по Машино и Материалознание и физика...
Пиша ти лично. Ще се радвам, ако имаш някакво свободно време и желание, да ми отгвоориш на няколко въпроса.
ЕДИТ: Другата седмица предварителна матура по БЕЛ. В момента училището е в такава буря, че нищо не е в състояние да я спре. Толкова нажежена и ужасна е обстановката, че не ми се говори. Много скоро всичко ще избухне и точно ние ще сме тези, които ще го изядат.
Последно редактирано от Colouring : 03-20-2014 на 11:16
Спокойно, в ТУ Варна приемат всички. С 3 и нещо ги приемат, може да не е от първо класиране, но е факт! Въпроса е да си вземаш изпитите през годините, вече като си вътре става трудно....
Последно редактирано от ddd95 : 03-20-2014 на 12:14
Аз се записах за изпита ^^
За останалите университети във Варна останах с кофти впечатления по приема, няма да лъжа :/
Colouring, какво толкова се случва?
Аз без да ми мигне пропуснах да направя презентация по история; дано не се отрази... много. Математиката пак е назад в списъка с приоритети (а не трябва!). Да видим какво ще стане в София на 4-ти и 5-ти.
Последно редактирано от paradosou : 03-20-2014 на 17:42
Честно да ви кажа, единствения университет във Варна, който приемам е Медицинския. Едно, че учебния процес е силен и друго, че като го завършиш лесно се намира работа. Колкото до техническия, лесно влизаш, трудно завършваш, но и много трудно се намира работа по-повечето специалности (не казвам всички). Това са си мои наблюдения, проучвания и мнение![]()
започвам да се мобилизирам и съм доволна от себе сипредадох си проектите по картография, земеустройство, практика, сега вторник ще защитя този по пътно и.. ми остават само още 3 :33 и после се отдавам напълно на учене за матурите, особено литературата!
*бал съм я тая литература, над 70 точки на матурата ще са добре за мен.
Важното ми е на тази по мат да изкарам над 95 иначе ще се беся.![]()
Днес правих пробна матура по БЕЛ, следващата събота ще видим резултата.
Крайно време е да си купя някакви книжки с тестове по БЕЛ и АЕ, защото не остана време...Аз си се мотая, ама...
![]()
Имам "цели" 41 точки на "Цветната олимпиада", както винаги на черновата са ми били верни нещата, но съм се издънила при пренасянето :/
Абе трагикомедия беше цялата работа. Ние нали сме малки росни пиленца и диктовки в час не сме правили. И сега тук ни спуснаха страница и половина голям формат, което ни стресна. Отделно аз съм направила абсолютната глупост в черновата да си запиша edge, а да принеса age.![]()
Ох, щастлив съм! Вече си имам костюм, риза, обувки и т.н. Записах се и за първия ми изпит на 5 април. Сега всичко зависи от мен!![]()
Направихме класното по литература, темата беше перфектна :3 Сега в четвъртък по математика и после, живот и здраве, се отдавам на подготовка за матурите.![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
UnKNoWn12, откъде си, каква специалност искаш да учиш?
От Перник съмПодал съм документи в Олборг и Орхус в Дания /Economics&Business Administration в Олборг, International Business в Орхус/. Ама ще кандидатствам и тук, в Софийския, може би и УНСС. Така, че като цяло имам много опции, дано все пак някоя да ме огрее
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..