.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Тема: Kenryoku

Hybrid View

Banned Фен
    виж колко си тъп цвъко , тоя който си мисли дори на 1 % че това е мой акаунт да провери мненията му и да види дали съвпада някакъв шаблон , за 100 поста поне един щеше да се дублира с начина ми на писане в полицията могат да хванат някой по почерка независимо колко тъпо се опиташ да се подпишеш на подсъзнателно ниво е същата работа и тука не можеш да си толкова добър да не се изпуснеш поне веднъж щях да се окалям досега , цялата работа е че никога няма да имам кал по мен , калявата работа е за смукачи като теб дето се опитват да ме затапят с 1 изречение и незначителни нападки от типа децката градина

цвъко имаш ли застраховка живот пантерата те поръча , плати ми доста завидна сума да ти отрежа пръст , ухо или да те наръгам в задника , аз предпочитам да те мушна в гъза понеже така се води лека телесна повреда Пък и нали рижите са мои хора , ще оставя техния почерк върху задните ти части

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MasOyama Виж мнението
    пантерата те поръча , плати ми доста завидна сума да ти отрежа пръст , ухо или да те наръгам в задника
    Е, браво бе, толкова лесно ли се предава, барем малко бой да беше изял!

И тихо за мухлясалото сирене. Не използвай тази прекрасна храна да обиждаш някви малоумници.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си