.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Аз си взимам Лендроувър Дефендър, пък не ми дреме жените какво си мислят за колата ми. Важното на мен да ми харесва, тоест да става за оффроуд
    Е ти многу убава кола искаш за оффроуд бе колега, с тва в първата по-голяма кал и си до там...
    Въобще имаш ли опит с джипове или просто ти изглежда голяма, масивна и ти харесва на рекламата?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Е ти многу убава кола искаш за оффроуд бе колега, с тва в първата по-голяма кал и си до там...
    Въобще имаш ли опит с джипове или просто ти изглежда голяма, масивна и ти харесва на рекламата?
    Не, нямам опит с джиповете. Аз съм моторджия човек. И по-точно ендурист. Но все пак познавам доста хора, които имат добри впечетления от този модел (Лендроувър Дефендър) и си мисля, че с подходящия тунинг не би имал проблем с калта. Джипката си има и блокаж и бавни предавки и с подходящите гуми и окачване не виждам с какво се различава от останалите оффроуд машини. Говоря за нещо от рода на това

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си