- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви коли харесват Жените?
много ме интересува от Женската аудитория какви автомобили харесвате луксозни или спортни или луксозни джипове или пък може би обикновени коли всяка да си каже мнението
Харесвам колата на мама и татко и тази на приятеля ми и не защото са супер скъпарски и луксозни, а защото ми е най-уютно и съм сред любими хора, а и мога да ги карам.
+не разбирам от коли ;д
http://ask.fm/iwwkaa
Изброявам ти модели направо за по-лесно..Audi A8 /с всеки по-нов модел, дизайна става все по-добър. Този, който излиза тази година ще е брутален.../, Audi R8 /за него се отнася същото..да не говорим за техническите подобрения през 2014-та..;3/, Lamborghini Aventador, Lamborghini Veneno, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Reventon, Aston Martin Rapide и тук-таме някой модел на Porsche. Първите три са ми любимци, останалите са подредени в разбъркан ред..;д Обичам агресивността и бързината в една кола..Обичам злобата в "очите" на Audi и изящността на Lamborghini. Както сам забелязваш, спортните коли са ми голяма страст..;3
Последно редактирано от Lilanda : 04-03-2014 на 13:12
Как какви… Ако нямаш някое BMW-нце 318 или 320, не ставаш…
BMW-та, Аудита, Мерцедеси… само това желаят. Аман вече.
Що само за жените питаш? Сириъсли,така ли си избирате колите?
С 4(5) врати и хидравлика... Що?
Ох, видях нещо за БМВ 318/20 - най-противната ми кола е това, почти всеки мангал такава има... Иначе колата не е лоша, ама това, че съм я възприела като циганска ме отблъсква.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 04-03-2014 на 13:26
Аз пък много харесвам стари разбричкани коли. Имам предвид, всяко камъче на пътя да се усеща, да няма най-простото - хидравлика, да влизат трудно скоростите, общо взето да е най-просто устроения модел кола. С една дума - да е трудна за каране. Тогава наистина се чувствам като шофьор, когато усещам и владея тънкостите на един най-прост и същевременно сложен автомобил.
Разбира се пък искам и да си бръмча с един голям супер лъскав черен джип.
Аз съм на двете крайности, зависи от настроението :Д
Иначе, не ми е важно мъжът до мен да има кола, все ми е едно.
Голфа не е лоша кола като цяло..Не знам какъв ви е проблема с тоя голф. Една нормална кола е и ако е поддържан, е 6 точки.
сигурно такива , дето могат да ги закарат някъде.
Момчето е объркало Поли с Коли![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Аз си взимам Лендроувър Дефендър, пък не ми дреме жените какво си мислят за колата ми. Важното на мен да ми харесва, тоест да става за оффроуд![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Големи боклуци са. Особено по-старите, които споменах. Може на външен вид да са готини, да, но ако видиш вътре двигатели и т.н. и естествено, ако разбираш по тази част, ще разбереш, че самите им мотори не стават. Но естествено вие жените гледате само външността на една кола и това не ви минава и през акъла.
Говоря специално за BMW.
Последно редактирано от lamer4e7o : 04-04-2014 на 11:54
Двигател на АУДИ или БМВ не ставал
Моето момче, единствените двигатели, които са по-добри от тези на Немците са Японските...
Не знам дали въобще си вярваш с това "двигателите и т.н. и самите им мотори не стават".. Ох не съм се смял така от много време..
Защо според теб "селяните" избират такъв тип кола, за впечатлят с нея?
Остави, че са агресивни, масивни и мощни на външен вид, именно под капака им се крият истински прелести.. Мога да ти кажа, че БМВ-то се взема, защото е именно мощно и читаво и няма да те остави на пътя, пък е евтино (със скъпа поддръжка) това е една от най-мощните casual колички, които можеш да намериш... за това и всеки "бек" си взема БМВ, щото знае, че е мощна и качествена..
Ей аман от инженери, Шумахери и механици в тоя форум.. Немските коли не ставали..
Застреляй се, моля те.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Иначе квото и да си говорим, японският двигател е вече.. ;/
Dr. Gregory House
Ей, дечко, едва ли си работил в сервиз за коли повече от мен, така че мнението ти за баварците можеш да си го пъхнеш знаеш къде…
Казах, че говоря за BMW — боклуци са, да, особено тия 318 или 320-ки, които се харесват от повечето девойки в днешно време.
Впрочем, ти BMW ли караш, ако караш нещо въобще?