- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Прекрасно!
~Кафе~Разходка~Пазаруване~П о~Магазините "Продавачката беше много красива *усетих*и любезна, затова накрая и оставих бакшиш"
и сега![]()
Първите впечатления често са грешни. Кофти.
Искам просто да мине утре успешно.
Що си вреш носа,където не ти е работата в случая. Ако наистина го познаваше щеше да знаеш за какво става въпрос,ама дай ти само да лаеш...Не си отваряй много устата, щото и моята знае много и мога да те сложа на кучето в гъза, гражданино. Другия път като ме видиш не ме поздравявай, не ми и махай дори. Прекали.
maDamn
Смешни са вече вашите фарсове..Хайде стига глупости..
ПТ: Ебати колко ми е лигаво..Само дето и ми се спи..Хау да фък става това? о.О
Днес трябваше да уча, а така ме мързиииииии...
Нищо де и утре е ден..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не,просто те предупреждавам. Никога не съм си придавала важност, за разлика от теб и развихреното ти въображение.
maDamn
Добре предупреждавай ме, ся бягай при оная манипулативната и губи още приятели, а аз не съм единствен, който може да ти го каже това.
Дано след време си видиш грешката и разбереш с каква мърша се стави и как тя те поведе стремглаво надолу.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Охх, колко странни неща се случват
интересно ще НИ бъде, да разберем повече.![]()
Dr. Gregory House
Нека приказват през трибукевника ми е.
Dr. Gregory House
грангер, значи си била от мръсните *****ако това, което казва мазният AnarchyBoy с ниското самочувствие, "щом той ти го казва така, значи не си стока"
Дано след някоя друга година да разбереш, че си ***** и си сгрешила.
Ти ли ме питаш за слепота...недей просто,щото е смешно.
Хайде, аз и мършата ще си живеем кротко прокажените животчета, пък вие нека пребъдете във величие!
maDamn
Мерси.
Dr. Gregory House
Eй, стига сте се репчили тук. Никой не ще да ви чете простотиите, особено твоите, Цветомире. Като държиш да изказваш такива мнения - ЛС/скайп/фб, не сме длъжни всички останали да ви гледаме магарията. Една тема има, която е любима на повечето и се гледа да не е безкрайно спамена и вие ще я преебете.
Моля.![]()
Dr. Gregory House
Много изтощителен ден, сега малко релаксирам с биричка и си размишлявам върху всичко
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Драгомир Драганов с 2,24 промила на пътя... и тоя пич ми преподава...hell yeah
Иначе ми е нахранено и хубаво!
maDamn