- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви коли харесват Жените?
пла6е6ти коли,направо се подмокрят от бмв е36 ....пък и ако е с аспухх маикооо скъса ли са те от ебане![]()
Винаги съм харесвала джипове. Не луксозни, просто джипове.![]()
И все пак, като разбирам смисъла на темата ми се иска да скоча през прозореца.
Аз карам Toyota Corolla от 2010, мисля че 11 поколение ги водят или facelift не съм съвсем сигурен. За кола 2.0, върви страшно много. Да чукна на дърво, освен консумативи досега не е дала дефект, кара се чудесно както на ниски, така и на високи скорости, дава добър разход и градско (6.8-7.1-0.2) зависи колко я жалиш, а аз не я жаля, и около 5.5-6.0 на 130 и към 6.2-6.4 на 140, което за мен е доста приличен разход. За кола 146 коня с 310 НМ въртящ момент е доста прилична, пък и не е особено скъпа (около 42-43000 лева чисто нова).![]()
автоматика е по-труден, поради липсата на съединителпоне за мен де
Нещо такова
http://www.just-auto.co.uk/Reviews/i...7%2Fsuzuki.jpg
ме привлича много повече от каквато и да е кола.
Харесват семенна течност, не коли...
Интересно.. човек да си хапвам бисквитки и да ви се
Прехвалихте колите на тате и мама.
Половината от вас, сигурно нямат книжка ...., но иначе много ги разбирате и карате...![]()
Аз съм писал баща ми каква има, в какви са ни колите.
Иначе аз нямам собствена кола, имам мотор. А за кола събирам пари, и мечтая някой ден да си купя Мини Купърче, щото съм влюбен в тази кола..![]()
И мен много ме кефят мини куфарите и бих карал :v
Новата линия МИНИ е мноу добра, адски леко купе, а под капака дзвер, ма истински дзвер, тва как набира не е истина и къде го побира тоо двигател един господ знае, ма е наистина нереално.. и аз бих карал мини купърче, макар да съм фен на големи, мощни, просторни и агресивно изглеждащи (Шевролет, Мустанг, някои БМВ и АУДИ, мицубиши, субаро.. ) коли, но и мини купърче няма да върна, от новичките.. голяма играчка са и наистина много добра машинка.. ;3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.