- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ИМАМ СИ ЛАПТОП!
Последно редактирано от papugai : 04-24-2014 на 21:24
И трябва да имаш трудов договор от минимум 6 месеца
Така че не ми обяснявай какво съм можела да направя и какво - не.
^Не съм чел точно за какво спорите, но аз моя лаптоп когато го взех на изплащане, нямах 6 месеца още...
Ако не се лъжа го взех на 5тия месец след като започнах работа...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
А защо толкова хапливо?
Винаги можеш да го вземеш на името на свой родител, но сама да си плащаш вноските.
Йордане, едно SSD ще му дойде ли добре на едноядрено атом-че(N455)?
Честито. И аз искам..![]()
Хахахахаха, сякаш съм смятал, че ще напишеш нещо вярно, за да се смея на всяка твоя измислица.
За съжаление във всеки следващ пост доказваш, че си страшно неук.
Много ми е интересно как разполагаш с чуждите пари, сякаш след това като не се подобри нищо ти ще и ги върнеш.
Суапа щяла да го сложи на SSD, сякаш се ползва за друго освен за флаш, сякаш тия 6ГБ Рам ще успее някога да ги запълни.
А най-тъжното от всичко е, че тук продължават да се заблуждават, че не си друго освен писател.
Последно редактирано от papugai : 04-25-2014 на 16:42
Говори за нетбук с атомче, кретен такъв. Личи си кой е неукият в случая. В датата никой не те вземаше насериозно, нито пък някой тук ти вярва на простотиите.
Свикнал съм, и в други детски градини като калдата или хардуер.бг съм се опитвал да обяснявам на децата, че Дядо Коледа не е реален, но никой не ми вярваше.
Сега те съветвам да се върнеш в дата.бг, там е модерно всеки олигофрен да предлага SSD, поне няма да изглеждаш като идиот, какъвто всъщност си.
За бавно ръкопляскане, но не с величествена, а иронична нотка.
don't worry about it как ще пляскаш, ако не си фейк, може и с двете бузки
Но важното е да пляскате "4.000-лева е" но забравих да пусна тема и аз![]()