- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо го правят и как да постъпя ?
Привет, хора.
Имам проблем и той прилича на един, за който бе пуснат тема в раздела, но така и не можах да я открия.
Момиче съм, в 9 клас. Съучениците ми ме обиждат, че съм грозна. Но аз се харесвам. Просто не знам.. дори обръщам толкова време на външния си вид, ужасно съм суетна, може би и повърхностна, но само към себе си. Момичета ме подиграват, момчетата също почнаха.. хайде, преди мислех, че ми завиждат, защото никоя от тях не се поддържа и не изглежда така както мен например или тези, които са наистина красиви, нито ме обиждат нито нищо. С тях си се разбирам за сега..
Била съм грозна.. засега това чувам. В аскове и фейсбуци почнаха да ме разнасят(под прякор "красивата", "красавицата"). Изградих много трудно самочувствие и не искам да ми го разбият ей- така.
Има и нещо друга- хората ме зяпат, по- често момчета, но и рандъм момичета- отглеждата ме от глава до пети или си ме зяпат право в лицето.. изобщо какво ли не ми се е случвало.. и не нямала съм нищо странно на себе си било то изчанчена дреха или да съм гримирана като клоун. Знам си мярката за всичко. Но с всеки изминал ден си мисля, че нещо аз не съм нормална или кво
Ще съм благодарна, ако ми дадете съвети
Ако наистина беше толкова красива нямаше да те обиждат. Хвалиш ли им се, или просто се гримирваш по-различно от тях
Ами те не се гримирват, само аз и няколко момичета от класа.
Не е нещо фрапиращо..
Когато парадираш с нещо, то се набива на очи и започва да дразни околните. За това ти измислят прякори. Акцентирай поведението си върху нещо различно от изтъкване на вънността си за да те вземат на сериозно.
Ух, не знам защо не мога да си влезна в стария профил..
Благодаря ви, но днес попитах едно от момчетата, които ме обиждат в аск дали аз съм толкова красива и той отговори: Естестевно, че не, не разбрахте ли, че се ебавам..
Мисля си, че се гримираш и обличаш неподходящо. Това е моето заключение.
Ти какво неразбра от написаното по-горе. Те много ясно, че те е*ават. Просто ги питай защо го правят, а не дали си хубава. Разбирам да те обиждат, че си ниска или дебела, ама че си хубава........... Ако само им са фукаш и се държиш като една разлегавена пикла, то не очаквай да спрат.
Колкото и да се правиш на скромна,май спадаш към Прекалено фукащите...околните мразят такива...ето даже тук ти самата не спираш да повтаряш колко мислиш,че си Красива....иии както каза Lighting,не питай дали си красива,а какво не е наред в теб?!?!!?!![]()