.
Отговор в тема
Страница 75 от 91 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2259
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Аз в никакъв случай не се надявам на преписване, даже няма да се пробвам, обаче защо да не си подскажа с някого?
    "Ама то аз не те излъгах, само скрих истината".
    Жалкарска история, честно.

Да подскажа - бих, ако не ме изнервят. Да поискам да препиша означава да се доверя на нечии други способности повече отколкото на моите собствени. Това е български, няма хора, на които бих се доверила повече отколкото на себе си.

Не, зачертавам последното. Това е изпит. Въпрос на чест е.

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Тя не само няма да преписва, но и няма да подсказва. Подчертавам: Няма да подсказва.

Все едно квесторите са строги, нивото на матурата е трудно, випуск 95 е много голям и за едно място се борят 100 човека. Ако подскажеш на някой ще те избута от мястото ти за уни...
    Да,няма да подсказвам,защото това е като да си хвърля труда на вятъра.Все пак малко или много съм се готвила за тази матура и си ценя усилията.А много от преписващите не искат само тройка,а са доста по-алчни.И както казаха по-горе: въпрос на чест е
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    гига тъп трябва да си, за да не успееш сам да си изкараш поне 5 на тая матура...
    зубрене - вода - repeat

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    "Ама то аз не те излъгах, само скрих истината".
    Жалкарска история, честно.
    Говоря за размяна на две-три думи с най-добрата ми приятелка, която стои отпред. Не виждам нищо жалкарско. Даже съм убедена, че по БЕЛ тя няма с какво толкова да ми помогне де, но аз бих й казала нещо, върху което се двоуми, примерно. Не ти говоря за сравняване на всички отговори или опит за преписване на анализ, а за консултиране 1-2 пъти за 4 часа, ако квесторите го позволват.
    А по математика в стаята нямам хора, на които така или иначе мога да се доверя. Ще разчитам само и единствено на себе си.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    некви лъскави момченца (така де, по-големи са от мен) ми пускат оферта уж за отговори на матурите само срещу скромната сума от 300лева ахаха чудя се кой им се връзва на акъла..
    За жалост половината ми випуск всъщност си плати за отговорите.

Мега фен Аватара на pandabear
    Как става тая схема с отговорите, че не ми е ясно, а пък ми е доста интересно? 'Някой си' знае отговорите на тест, който не е изтеглен? Наивна панда съм явно, ама т'ва ми се струва просто бърз начин за печелене на парички, от пълни малоумници. Същата работа е и с темите според мен. Възможно е да има информация за възможни 4-5 автори, но чак точната тема ми идва малко като пълна измислица. Голямо нищожество трябва да си дори само, ако си помислиш да даваш пари за отговори на тест, който е правен като за бързоназадващи.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    УСПЕХ!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Утре съм си в моето училище, на 23-ти отивам чак извън града.

Успех на всички!

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Как става тая схема с отговорите, че не ми е ясно, а пък ми е доста интересно?
    ми всякакви връзкари ги има, тия са едни богаташчета, които лично на мен ми писаха :Д аз отказах де и не знам подробности, но ако си платиш след час от началото ти пращат смс с отговорите.. а как ще стане тва, като телефоните ни ги взимат, е друг въпрос :Д
    успех на всички утрее :3

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Преговорете Багряна - нали било кръгла годишнина от смъртта й и сиг ще я включат в жребия.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    ^ xD
    искаммм да се падне поезия

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ако се паднат Багряна или "Гераците" ще играя ръченица от училище до нас.

И как по-точно е кръгла годишнина от смъртта й, като тази година се навършват 23г. откакто е починала?

Ами така е като се доверявам на хората без да проверя. Права си. И по-добре, че не искам Багряна.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Ами така е като се доверявам на хората без да проверя. Права си. И по-добре, че не искам Багряна.
    Тук подкрепям
    Мен колко ми се иска да се падне "Тютюн"... не ме убивайте

И аз искам "Тютюн". Мога да кажа, че това е единственото произведение от матуритетните (заедно с някои разкази), което бих чел не по задължение.

Мега фен Аватара на Colouring
    Просто реши миналогодишните и ще придобиеш усещането. :Д
    Аз искам поезия, независимо кой автор е. Наистина.. даже и лир. миниатюри да ми се паднат. Със сигурност ги предпочитам пред романите.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Наминавам само да ви пожелая успех, дано ви се падне някаква по-прилична (така да кажем ) тема.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Danke!
    Я да ви питам, сега след промяната на форума, как по-точно се добавя подпис? Въобще възможно ли е?

Цитирай Първоначално написано от MsMiracle Виж мнението
    Danke!
    Я да ви питам, сега след промяната на форума, как по-точно се добавя подпис? Въобще възможно ли е?
    IMPOSSIBLE!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Клюка: вдигнали тройката на 28 точки.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    а как ще стане тва, като телефоните ни ги взимат, е друг въпрос :Д
    Ще влязат с два телефона.
    Винаги има начин, няма какво да ги мислите богатите/ връзкарите. И да имах излишни пари за глупости, пак нямаше да си платя матурите по дяволите, това е НАЙ-ЖАЛКОТО, дъното- при положение, че са елементарни.

Колкото до темите отново- единственият автор, който не искам да се пада е Димов. "Тютюн" ми е неприятен, а и най-малко съм се подготвяла за него. Каквото и друго да се падне, все ще си напиша прилично съчинение. Миниатюра не мисля, че въобще е възможно да се падне ;д И дано не се.
    Последно редактирано от tonssy : 05-20-2014 на 15:01

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз не вярвам да е поезия,но силно се надявам.Имам чувството,че ги редуват,а миналата година беше елегия.Дано да греша!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

имам голям късмет, ще се помоля за поезия

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ох, аз се надявам на Алеко, книгите, разказите на Йовков и Елин Пелин и Ботев.

данооооооооо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си