- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
абе кви са тия глупости в СУ, изпитът по мат примерно е на 23 юни, а е трябвало да се запиша до 23 май, хахахха
в техническия поне имах избор - до три дни преди изпита да се запиша
тва е нелепо
Не знам, но записването започна още през февруари. Мисля, че времето е било достатъчно :д
значи и двамата сте прави^
А също се прецаках брутално, но знам, че само аз съм си виновна...
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
аз не исках в СУ, ама няколко седмици между записването и изпита е много време![]()
Аз също съм доста ядосана,защото бях на матура по английски език и сега не знам какво ще се случи с матурата.Аз трябва да имам повече точки,но не знам сега какво ще се случи..надявам се да се поправят тези грешки.Иначе по български език...ами да речем,че не очаквах баш Вапцаров,но поне стихотворението беше лесно.Честно казано се надявах на Димов или Талев,но уви.Иначе матурата не беше трудна..имам грешки на пунктуацията и ме е яд,но..свърши вече!Успех на всички!![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
^за съжаление великите умове от министерството са поправили само 5 и 6ти въпрос, т.е. отговор при това на 6 'вярно' е С, макар поне аз да бях писала D :д абе да ги таковам в таковата и тях, то беше ясно, че няма как да мине без някоя мизерия от тяхна страна..
ЗНАЕХ СИ, че С е вярно. Всички твърдят, че не е, но според мен точно то е вярно..
аз се чудих много, но писах D, защото се казва, че се създава през 1800 и е американска традиция, макар да не се знае точно откъде произлиза.. абе текстовете бяха повече от двусмислени, нямам думи
ииии кой казааа? ... 1...2...jobs.bg
утре ще затваряме даскалото, за да може и малките да се радват![]()
и кой повтори, и кой потрети xD
аз се радвам, че съм добре, пих от всичко налично хах
явно имам "имунитет"![]()
Аз включих икономичния режим и изкарах два дена на един спрайт и малко салата. Изцепки бол, но си прекарах екстра.
Честно казано и аз не виках :Д
Обаче си прекарах много добре, като човек без особени очаквания...
Напих си се, не правих глупости, бях с приятни хора в приятна компания с приятна музика и всичко беше супер (:
Бала ми мина супер, не пихме много алкохол, макс 200 грама, но пък алкохола беше супер, почерпиха ни с няколко бутилки Chivas regal 12. А като се замисля, че един разправяше, че е изпил алкохол, кат за 5-ма... ;д
значи аз снощи в бара съм пил повече от вас на бала ви...как може да изпиеш 1 чаша на бала ти?!
^що? треа да се напиеш като свиня ли? бал... пародия
аз изпих две чаши бяло и една червено вино, колкото да ми се замае малко главата.
ти си дама...
иначе имах предвид, че ние хората никога няма да се научим кога може да се забавляваме, кога да се въздържаме и тн. примера е показателен, днес се събудих с 6 лв и изгубен телефон, а имах над 100лв., а нямах никакъв повод да прахосвам и да се напивам...
И това е пример за подражание? Плюс, ако това е твоят пример за страхотна 'забава'...
Можеш да се забавляваш и без отвратителни изцепки с разум в акъла, и телефон в джоба.
Мен пък вчера ми беше studentskiva-та. Вечеря + дискотека. Прекарах си хубаво, изпих няколко чаши вино и два шота текила, и там турих чертата. Бях приятно замаяна, но не пияна и въпреки това си прекарах невероятно.