Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
Равноправие между хората, свобода да живееш така, както намираш за добре, при положение че не вредиш на някого другиго, липса на келешчета, решили, че могат да раздават правосъдие по улиците, само защото са видели нещо, което не се вписва в представите им за природно.

Като не искаш да ги виждаш, отвръщаш поглед от тях. Сам казваш, че били 60 000 на фона на 6 000 000 - толкова ли често срещаш такива случаи? Дори да е така, пречат ли ти да живееш нормално? Защото на един гей определено му въздейства негативно цял живот да се прикрива от такива като теб, защото, видиш ли, тук не действат европейски закони, а правилата на антракс и байганьовци. Парадирането със сексуалност (независимо каква) е жалка история, но стига да е в рамките на социално приемливото, не виждам къде е проблемът.
В живота не всичко е хубаво, не можеш да очакваш всички да вървят около теб и да ти хвърлят рози.

А ти го правиш, защото?
Кой ти дава правото да го биеш?

Къде тук виждаш полуголи баращи се гейове?
https://www.youtube.com/watch?v=rp-Y2ao1YkU
Е, на мен ми вреди само да ги видя да се мляскат. И какво правим?! Що аз да съм кривия, а те да са правите? Какво равноправие, като оня, ако направи някоя простотия и полицая го изхака с палката, полицаят ще бъде уволнен на другия ден? С мангалите е същата история...
Аз, за да отвърна поглед, съм ги видял веднъж, което ми е достатъчно. Защо да се прикрива? На мен не ми пречи да видя педал, който просто си ходи в парка...

Тук ще ти хареса примерът ми... Бяхме 7-ми клас и имахме в училище едно изложение за домашни животни, където децата показваха животинките си и им се радваха... Добре, ама педалчето от другия клас решило, че задължително трябва да се покаже на изложението, въпреки че няма домашно животно... Знаеш ли какво беше взело?! Напипало някаква улична котка, дето таман родила и натикало 3 още слепи котенца в найлонова торба... Докато дойде до училище, две от котенцата вече бяха мъртви, а аз и още няколко лапета му обяснявахме колко е прост и да отиде да върне животинката при майката, защото и тя ще умре... Е, гадното превзето педалче започна да ни тегли едни майни, при което просто си отнесе тупаниците... На другия ден съм в дирекцията и директорката почва да ми обяснява "Ама той е различен, не е виновен за това, трудно му е...". Опитах се да й кажа защо е станало всичко, ама не вдяна и си ме наказаха... Излезе, че съм го бил, щото "е различен", а това нямаше нищо общо в тоя случай...
После по коридорите ми се фръцка и ми се смее ехидно мизерника...

Що да нямам право? Демокрация е, нека има равноправие! Нека и педалите да имат право да ни бият, като ни видят с момичета.