- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за злите гейове,
хуху абсолютно![]()
пъдпъдъка е много хубава птичка, не знам какво смешно има.
И не, не съм го взел на лично, защото не съм горски, но уважавам всяка работа и знам, че за всичко се иска учене и усилия, които в България не се оценяват.
не мислиш ли че искаш прекалено много?
това че не са заличени от лицето на земята е достатъчна толерантност.
демокрацията е грешка, обратните са грешка, човечеството толерира само грешки затова и може някой ден да се самозатрие.
но това не би било голяма драма защото няма да има кой да я оплаче.
Абе, хомосексуалистите защо си веят гейските знаменца по площадите? Знаеш ли защо - за да може така хората, още от най-ранна детска възраст, не само да са толерантни, ами и да се запалят по това нещо, тоест да станат и те хомосексуалисти.
Това е долна пропаганда и трябва да бъде забранена!
А и това ли е най-големият проблем на съвременното българско общество? Пенсионерите живеят с някакви мизерни пари, политиците са боклуци, хората слушат чалга и все повече изпростяват, а ние да се грижим за толерантността към гейовете...
SMART ZA HETEROSEXUALIZMA
DA JIVEE PEDERASTIQTA
SMART ZA HETEROSEXUALIZMA
KAJETE DA NA SUROGATNOTO MAI4INSTVO
и кой от гейовете има яйцеклетка
която да бъда заплодена и отгледана в сурогатната майка
Това ли ви е представата за реалност и за природосъобразност
на мене малко ми прилича на психично отклонение
в името на удоволствието са готови да потъпкат всякакви природни закони, това не прилича ли на някаква болна психоза?
Последно редактирано от defender : 06-22-2014 на 12:12
"Имате ли информация в колко страни в Европа е разрешено сурогатното майчинство? Каква е ситуацията в Италия по този въпрос?
- Нямам идея колко европейски държави имат специално законодателство по темата за сурогатното майчинство, във всеки случай не са много. В Италия не съществува никаква възможност от подобен род. Не съществува сурогатно майчинство, тъкмо защото бихме искали да зачитаме правата на детето, на родителите и семейните ценности.
Има ли случаи, при които заместващата майка отказва да предаде детето или прави аборт, защото се отказва от процедурата?
- Има подобни случаи в Съединените Щати, където майки не са пожелали да дадат роденото от тях дете на семейна двойка. Отделянето на детето от собствената му майка и то още от първите мигове на живота е огромна и ужасяваща несправедливост."
Лука Воланте - президент на групата на Европейската Народна Партия
Последно редактирано от defender : 06-22-2014 на 12:07
като сме на тема хумор
скептици разкриха истинската история за хензел и гретел, не птици им изяли трохите, бил darktemplar
а беър грилс сподели в едно интервю, че не иска да взима darktemplar за дружка, за да не му довлече излишни лавини
вулканите ги е страх да изригват, защото дарки ще им изяде лавата
учените установиха, че не астероид е избил динозаврите, darktemplar ги изял
досещате се и защо никой не е виждал чудовището от лох нес...
btw, не защитавам кораба, просто ме сърбяха пръстите ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 06-22-2014 на 17:39
олололлоло защо няма дюнери на марс ? дарктемплар ги е изял
събрали се дядото бабата внучето кучето котката и мишлето и пак не успели да извадят дарктемплар от окопа му
веднъж си поръчвам ххл дюнер голяма порция картофки 2 пици и продавача ми казва ако ви ги направя двойни ще ви стане дарктемплар меню
дарктемплар винаги играел вълка в децките пиеси заштото искал да изяжда бабата
![]()
баси боклуците сте
дарктемплар се явил на конкурс за ядене на хотдог
изял своите изял на противника изял и противника
и попитал за още
участвал в кастинг на гот за великан ама го резнали защото им изял лентата
дарки отишъл в хогуортс и хитроумната карта си загубила способностите, действал и като лунно затъмненние
кво ти е направил дарктемплар да не ти е изял яденето случайно