- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Мацки, днес докато си докарам гигантейшия куфар няколко пъти се ударих в едното коляно и сега доста ме боли докато ходя и най-вече докато се навеждам. Идея за някакъв масаж или компрес да ми мине по-бързо, защото имам много ходене предвидено тези дни?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Може ли да ми препоръчате лек фон дьо тен за нормална кожа? Предпочитам нещо медицинско, но всички за с високо покритие, трябва ми нещо малко по- покривно от бб крем![]()
http://www.ilovelookinggood.com/wp-c...Nuddy-BB-1.gif
Обичам много това! Ако си с нормална кожа би трябвало да ти пасне идеално. Придава много приятен блясък на лицето и стои супер естествено. Но е доста светъл и трябва да се поръчва по интернет. Elishacoy се водят среден клас медицинска козметика.
С дебитна карта може ли да се поръчва от Ebay и BuyInCoins?
Да, обаче трябва да е международна. MasterCard и Visa Electron ги приемат навсякъде. Не всички Visa и Maestro стават обаче. Ако тепърва ще си правиш карта, настоявай упорито да е валидна за целия свят, защото от блеене аз се сдобих с една V-pay, която става само за Европа.
В кои магазини се продава серума за мигли на Eveline? Много добри отзиви съм чувала за него.
Търся си маша, не ми трябват много приставки, искам само да прави хубави и трайни къдрици+ нещо, за да си предпазвам краищата
Коя маска за лице на "Lush" е най-подходяща за акне? Четах добри отзиви за "Mask of magnaminty" но и "Cupcake" и "Cosmetic warrior" ми се струват подходящи. Моля ви помогнете.![]()
Зимата ми излязоха много пъпки и си правех все маски за акне, мажех се с кремове за акне и се миех с гелове за акне. В един момент осъзнах, че страшно много съм си изтощила и наранила кожата от всички продукти за акне, защото са много агресивни. Препоръчвам ти да си правиш повече подхранващи маски, за да може кожата да почине и да се подобри. От личен опит ти казвам.![]()
Най-лесно е просто да пробваш да я добавиш към paypal. Ако там не я приеме и другите сайтове ще я откажат.
Слънцезащитата на Бочко подходяща ли е и за кожата на възрастен?
Някой използвал ли е Casting Sunkiss Jelly на L'oreal? Преди малко видях рекламата по тв и се чудя дали има ефект наистина. Косата ми е светло кестенява/тъмно руса. Къде мога да я намеря и дали с израстване на косата корените ми ще са тъмни или ще си падне с времето като шампоан оцветител?
Последно редактирано от qwerty71 : 07-08-2014 на 12:16
Привет, момичета! Реших направо в тази тема да пиша.
Искам да се допитам до вас. Вече година ползвам фон дьо тени, като наскоро започнах само коректор да си слагам, но искам да разнообразя. За училище се чудя какво да си купувам- бб крем или фон дьо тен с по- леко покритие. Кожата ми вече няма толкова несъвършенства и за това съм пред дилема. Напоследък започнах да се вманиачавам по съставките на продуктите, които слагам на лицето си- парабени, алкохоли, CI, СИЛИКОНИ И т.н. По цял ден в интернет само това чета и се побърквам. На почти 15 съм и гледам да си пазя кожата.
бб крем(този на римел, мейбълин, гарниер или сс крема на макс фактор) или лек фдт на римел мач перфекшън или фотореди на ревлон, но тия двата съставките им са просто бляк. Искам да си имам и фдт за като резерва, а и много ми харесват тия с помпичките, направо не мога да им устоя![]()
И сега за пудратааа- макс фактор крем пуф с два парабена и течен парафин :X или мейбълин фит ми, която е с по- добър състав.
*За информация- винаги си почиствам грима вечер, гела разтваря всичко, но не и силикона, затова ме тревожи
*Нямам възможност за поръчване на хубави истински бб-та или био/органик козметика ://
Посъветвайте ме, че и с тия съставки почвам да се побърквам..
Преди време някой беше поствал някъв 30-дневен чалъндж за дупе с едни човечета бяха показани самите упражнения.
Какво ще кажете за тези четки http://olx.bg/fina-silikonova-chetka...3-lv-i43304393 ?Не мога да ги намеря отделно,има една малка заедно с пилинг за лице на Есънс.Нагледала съм му се отдавна и се чудя заслужават ли си?Не че са скъпи,де..Имам широки и тръднопочистващи се пори и мазнен нос.
^Аз имам подобно на Ебелин, от Дм се купува и струва около 3лв. пак. Аз го имам, но не мога да кажа дали ми харесва, ползвала съм го веднъж, но има доста доволни от него. Ето това е - http://www.dm.de/linkableblob/de_hom...=1362580253000
Аз искам да попитам дали могат леко огънати чашки на бански да се оправят по някакъв начин? Чашките са тези леко твърдите, не като сутиен.