.
Отговор в тема
Страница 278 от 436 ПървиПърви ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 926 до 6 950 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Момичета да ми препоръчате хубаво масло за тяло, искам да попива хубаво (в смисъл не да остана мазна и лепкава ) до 15тина лв?
    ако имаш предвид слънцезащитно, аз съм доволна от това на Avon. не е нищо особено, но върши работа

Мацки, днес докато си докарам гигантейшия куфар няколко пъти се ударих в едното коляно и сега доста ме боли докато ходя и най-вече докато се навеждам. Идея за някакъв масаж или компрес да ми мине по-бързо, защото имам много ходене предвидено тези дни?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dirty Version. Виж мнението
    ако имаш предвид слънцезащитно, аз съм доволна от това на Avon. не е нищо особено, но върши работа
    Не, не имах предвид обикновено, подхранващо, не за слънце.

Първият е най-хубав и силуетът му е добър, но ако не си с малък бюст ще ти пада, както и другите два.

Супер фен
    Синият или послединят.

Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Не, не имах предвид обикновено, подхранващо, не за слънце.

в такъв случай ти препоръчвам Мixa или на Balea с какао

tanq77
    Guest
    Може ли да ми препоръчате лек фон дьо тен за нормална кожа? Предпочитам нещо медицинско, но всички за с високо покритие, трябва ми нещо малко по- покривно от бб крем

http://www.ilovelookinggood.com/wp-c...Nuddy-BB-1.gif

Обичам много това! Ако си с нормална кожа би трябвало да ти пасне идеално. Придава много приятен блясък на лицето и стои супер естествено. Но е доста светъл и трябва да се поръчва по интернет. Elishacoy се водят среден клас медицинска козметика.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    С дебитна карта може ли да се поръчва от Ebay и BuyInCoins?

Да, обаче трябва да е международна. MasterCard и Visa Electron ги приемат навсякъде. Не всички Visa и Maestro стават обаче. Ако тепърва ще си правиш карта, настоявай упорито да е валидна за целия свят, защото от блеене аз се сдобих с една V-pay, която става само за Европа.

В кои магазини се продава серума за мигли на Eveline? Много добри отзиви съм чувала за него.

Мега фен Аватара на ameli
    Търся си маша, не ми трябват много приставки, искам само да прави хубави и трайни къдрици + нещо, за да си предпазвам краищата

Коя маска за лице на "Lush" е най-подходяща за акне? Четах добри отзиви за "Mask of magnaminty" но и "Cupcake" и "Cosmetic warrior" ми се струват подходящи. Моля ви помогнете.

Цитирай Първоначално написано от qwerty71 Виж мнението
    Коя маска за лице на "Lush" е най-подходяща за акне? Четах добри отзиви за "Mask of magnaminty" но и "Cupcake" и "Cosmetic warrior" ми се струват подходящи. Моля ви помогнете.
    Зимата ми излязоха много пъпки и си правех все маски за акне, мажех се с кремове за акне и се миех с гелове за акне. В един момент осъзнах, че страшно много съм си изтощила и наранила кожата от всички продукти за акне, защото са много агресивни. Препоръчвам ти да си правиш повече подхранващи маски, за да може кожата да почине и да се подобри. От личен опит ти казвам.

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Зимата ми излязоха много пъпки и си правех все маски за акне, мажех се с кремове за акне и се миех с гелове за акне. В един момент осъзнах, че страшно много съм си изтощила и наранила кожата от всички продукти за акне, защото са много агресивни. Препоръчвам ти да си правиш повече подхранващи маски, за да може кожата да почине и да се подобри. От личен опит ти казвам.
    Единствените маски, които използвам са една на Орифлей против черни точки (веднъж седмично) и хидратираща маска така, че не прекалявам. Просто тези маски са изцяло с натурални съставки и ми се иска да пробвам някоя от тях.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Да, обаче трябва да е международна. MasterCard и Visa Electron ги приемат навсякъде. Не всички Visa и Maestro стават обаче. Ако тепърва ще си правиш карта, настоявай упорито да е валидна за целия свят, защото от блеене аз се сдобих с една V-pay, която става само за Европа.
    Вече имам дебитна на УниКредит :/ Най-вероятно не става.

Най-лесно е просто да пробваш да я добавиш към paypal. Ако там не я приеме и другите сайтове ще я откажат.

Слънцезащитата на Бочко подходяща ли е и за кожата на възрастен?

Някой използвал ли е Casting Sunkiss Jelly на L'oreal? Преди малко видях рекламата по тв и се чудя дали има ефект наистина. Косата ми е светло кестенява/тъмно руса. Къде мога да я намеря и дали с израстване на косата корените ми ще са тъмни или ще си падне с времето като шампоан оцветител?
    Последно редактирано от qwerty71 : 07-08-2014 на 12:16

shimmerrr
    Guest
    Привет, момичета! Реших направо в тази тема да пиша.
    Искам да се допитам до вас. Вече година ползвам фон дьо тени, като наскоро започнах само коректор да си слагам, но искам да разнообразя. За училище се чудя какво да си купувам- бб крем или фон дьо тен с по- леко покритие. Кожата ми вече няма толкова несъвършенства и за това съм пред дилема. Напоследък започнах да се вманиачавам по съставките на продуктите, които слагам на лицето си- парабени, алкохоли, CI, СИЛИКОНИ И т.н. По цял ден в интернет само това чета и се побърквам. На почти 15 съм и гледам да си пазя кожата.
    бб крем(този на римел, мейбълин, гарниер или сс крема на макс фактор) или лек фдт на римел мач перфекшън или фотореди на ревлон, но тия двата съставките им са просто бляк. Искам да си имам и фдт за като резерва, а и много ми харесват тия с помпичките, направо не мога да им устоя
    И сега за пудратааа- макс фактор крем пуф с два парабена и течен парафин :X или мейбълин фит ми, която е с по- добър състав.
    *За информация- винаги си почиствам грима вечер, гела разтваря всичко, но не и силикона, затова ме тревожи
    *Нямам възможност за поръчване на хубави истински бб-та или био/органик козметика ://

Посъветвайте ме, че и с тия съставки почвам да се побърквам..

Мега фен Аватара на babity
    Преди време някой беше поствал някъв 30-дневен чалъндж за дупе с едни човечета бяха показани самите упражнения.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Какво ще кажете за тези четки http://olx.bg/fina-silikonova-chetka...3-lv-i43304393 ?Не мога да ги намеря отделно,има една малка заедно с пилинг за лице на Есънс.Нагледала съм му се отдавна и се чудя заслужават ли си?Не че са скъпи,де..Имам широки и тръднопочистващи се пори и мазнен нос.

Супер фен Аватара на girl91
    ^Аз имам подобно на Ебелин, от Дм се купува и струва около 3лв. пак. Аз го имам, но не мога да кажа дали ми харесва, ползвала съм го веднъж, но има доста доволни от него. Ето това е - http://www.dm.de/linkableblob/de_hom...=1362580253000

Аз искам да попитам дали могат леко огънати чашки на бански да се оправят по някакъв начин? Чашките са тези леко твърдите, не като сутиен.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от v_a_ Виж мнението
    Слънцезащитата на Бочко подходяща ли е и за кожата на възрастен?
    Поне при мен си е перфектна.
    Облачке, мерси за обявата, много интересно изглеждат. Смятам да поръчам днес-утре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си