.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Red face "Невинни" закачки и свалки

Чисто любопитство, понеже засегнах темата с една приятелка ;3

Смятате ли, че съществува такова нещо като невинна свалка когато сте обвързани? Закачки без какъвто и да било физически контакт и без сериозни намерения? За или против?
    Последният въпрос по-скоро е свързан с виждането на някои, че тъй като изневярата може да е не само физическа, но и душевна, този вид "свалки" може да се счита и за изневяра. ;3

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Закачката си е закачка, без значение каква. За теб може да е "невинна", но човека срещу теб може да не я приеме точно така. По принцип като си имаш приятел и връзката ви се счита за сериозна си седиш на задника.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    По принцип като си имаш приятел и връзката ви се счита за сериозна си седиш на задника.
    Те от това седене на повечето жени с дълги връзки задниците им са стигнали земята.
    Нищо лошо няма в закачките, флиртуването си е безобидно, поддържа те във форма, повишава настроението, не е изневяра.
    Иначе и всеки поглед встрани ще почнете така да го определяте.

anonymous708973
    Guest
    Границите са тънки и не би следвало да натрапваме разбиранията си за престъпването им на други хора.
    Наскоро дискутирах с един познат - той смяташе, че няма нищо лошо да плясне друго момиче по дупето.
    Една мацка пък спокойно си танцуваше с други момчета, приятелят й нямаше против.

На мнение съм, че в наистина невинните закачки няма лошо нещо. Точно "поддържане на форма" е, повишаване на ценността ти в очите на партньора.
    Да не си кривим душата, готино е непознато момиче да пофлиртува с приятеля ти, а после, когато види, че всъщност сте заедно, да ти направи комплимент, че е страхотен и че си уцелила десетката.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Аз малко престъпвам границата на моменти. Когато бях с бившият си приятел, редовно в дискотеката се е случвало да танцувам с някой, дори и да не е ''тяло в тяло'', аз го считам за нормално-той не.
    Дори и само чат по фейсбук да е, въпросът е как би го възприел човекът до теб-дали като нещо , с което е ок или като нещо, което би могло да прерасне в нещо по-голямо.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Град
    <3
    Аз май не съм против, т.е. рационалната част от главата ми го разбира, но онази другата - не и супер много се дразня.

А какво разбирате под 'невинна' свалка/флирт? Примери, моля.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Всичко зависи от това какво човек разбира под "невинност". Ако предположим, че е просто словестна закачка и човекът има акъл да я възприеме като такава не виждам нищо лошо. Обаче ако се прекрачи границата и с дийствията си виждаш, че нараняваш другия не е допустимо. Между другото това е и причината някой момичета да бъдат смятани за леки, въпреки че не са. Просто прекаляват с уж "невинния" флирт с други момчета, докато са във връзка.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    А какво разбирате под 'невинна' свалка/флирт? Примери, моля.
    Голи снимки, свирки, нещата, които не включват секс.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Голи снимки, свирки, нещата, които не включват секс.
    Искам да потвърдиш мнението си, когато някоя се изкаже как е духала на някой, докато е в 'сериозна връзка' и също така да кажеш, че е добро свястно момиче. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на draid
    Да излезете и момичето да танцува с друг няма лошо, особено когато аз да речем не съм такъв фен на танците, няма да я държа до мен и да я лишавам от забавление. Приятелки са танцували даже с мой приятели, както и с нейни и т.н. Със случайни хора не се сещам да се е случвало, но и това е допустимо в известни граници. Все пак има танци и танци. Да я плесне по задника обаче някой бих му счупил ръцете с удоволствие.

Мега фен Аватара на draid
    Да излезете и момичето да танцува с друг няма лошо, особено когато аз да речем не съм такъв фен на танците, няма да я държа до мен и да я лишавам от забавление. Приятелки са танцували даже с мой приятели, както и с нейни и т.н. Със случайни хора не се сещам да се е случвало, но и това е допустимо в известни граници. Все пак има танци и танци. Да я плесне по задника обаче някой бих му счупил ръцете с удоволствие.
    Искам да потвърдиш мнението си, когато някоя се изкаже как е духала на някой, докато е в 'сериозна връзка' и също така да кажеш, че е добро свястно момиче. ^^
    Не мисля, че това ще се случи.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ей , най-накрая една интересна тема. Невинна свалка няма , невинно поведение обаче има. Когато съм обвързан, никога не се запознавам с момичета ИЗЦЯЛО заради самото запознанство. Няма нищо лошо в игри и закачки с другия пол. Забелязвам , че такива има от моя страна независимо дали съм с сингъл или не. Не вкарвам големи емоции в такива свалки и заради това не може да става и дума за изневяра, била тя и " душевна " .

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Те от това седене на повечето жени с дълги връзки задниците им са стигнали земята.
    Нищо лошо няма в закачките, флиртуването си е безобидно, поддържа те във форма, повишава настроението, не е изневяра.
    Иначе и всеки поглед встрани ще почнете така да го определяте.
    Не казвам, че го смятам за изневяра, просто не мисля, че е редно, ако държиш на човека до себе си.
    Предполагам няма да ти е приятно да видиш приятелката ти на някой бар да се забива с някакъв пич.

Мега фен Аватара на tori
    Едно е да се забиваш с някого, съвсем различно - да се закачате словесно и с подходящите думи. Кривото идва когато поведението на обвързан човек към теб граничи с евтинията от пазарите. Да ходи да си показва плочките и да пипа някоя друга е невъзможно и близко до разстрел от моя страна, но пък няма да се сърдя ако се бъзика с някоя мацка, било то и моя приятелка. Второто си го прави редовно - „О, секси, разбрах от мойта, че си необвързана.“ и почва някъф неудържим хил от двете страни.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Не вкарвам големи емоции в такива свалки и заради това не може да става и дума за изневяра, била тя и " душевна " .
    Това, което не си загрял, е, че не твоето поведение или вътрешно усещане определя дали е изневяра, а това как караш половинката да се чувства.
    На мен са ми казвали "Иди си забери приятеля", който пушеше отвън с една мадама неприлично дълго време. Е, никога няма да кажа, че е изневяра, ама ми стана неприятно, че ме поставя в такава позиция.

Самият ти аргумент е глупав. А ако аз не вкарвам големи емоции в това да пращам голи снимки на друг мъж, пак ли не е изневяра?

Мега фен Аватара на 102
    момчето може
    момичето не

segi moge nanikoi ne mu puka kavo 6te stane moi poznai go praviat i sled tova izglegdat nevinni !

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    момчето може
    момичето не
    Що пък да не може? :о

Потвърждавам.
    Изневяра е, когато са намесени чувства, всичко друго е позволено.
    Ако например ти си в сериозна връзка и ми духаш, ще продължа да те смятам за свястна.

da da segi moge da go napravi

Мега фен Аватара на tori
    Потвърждавам.
    Изневяра е, когато са намесени чувства, всичко друго е позволено.
    Ако например ти си в сериозна връзка и ми духаш, ще продължа да те смятам за свястна.
    По тая логика как би реагирал в обратната посока? Ако твоята приятелка ходи да духа на някого без чувства, би ли продължил да я мислиш за свястна?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ако твоята приятелка ходи да духа на някого без чувства, би ли продължил да я мислиш за свястна?
    За мъртвите само добро или нищо.
    Сега сериозно, няма проблем, ако не го разбера или е изкарала някой лев.

Мега фен Аватара на tori
    За мъртвите само добро или нищо.
    Тва ми хареса, тук сме на едно мнение. :дд
    Окей, а ако го прави ей така, щото се е наблъскала с алкохол? Или щото иска да ловува? Или щото така ѝ е дошло просто? Имам предвид да изключиш парите и неразбирането от твоя страна.
    Примерно познат идва и ти казва „Тоя твойта снощи беше много пияна и ми духа.“, тогава каква би била реакцията ти? Щото аз щях да си помисля, че тая е ебати евтиния парцал и щях да я зарежа.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Примерно познат идва и ти казва „Тоя твойта снощи беше много пияна и ми духа.“, тогава каква би била реакцията ти? Щото аз щях да си помисля, че тая е ебати евтиния парцал и щях да я зарежа.
    Не преценявам хората според действията им, защото всеки може да бъде принуден да направи нещо или да има причина.
    Обаче начина на мислене е нещо, което вече зависи от самия човек, по него си изграждам мнението за някой.
    Алкохол и дрога са основателно оправдание, стига да не е всеки ден, защото тогава организма привиква и вече не върви да кажеш, че не си знаел, какво правиш.

Мега фен Аватара на tori
    Ясно, мерси много. Донякъде и аз съм съгласна с това, че не трябва да съдиш някого според едно негово действие, но пък за кво ми е човек, който ходи, напива се до безпаметност и спи с тоя и оня? Или отговаря на някакви провокации от чужди? Окей, това не го прави несвестен, но го прави евтин и лесен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си