.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    nqkolko moi fr ot varna trenirat i qzmn se zaribih no ne znamkyde w shumen ima ako nqkoi znae molq da mi kaje

ЕеЕееЕ кви 50 лв кви 5 лв бе, аз от vbox7.com се научих
    Пари за глупости : НЕМАААА
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

Ъмм...аз съм от Пловдив и искам да танцувам адски много хип-хоп танци ама да не е висока терифата...
    HI!

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    ^ И аз. Някой да знае някъде освен http://www.csdance.net/bg/ ??
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Град
    Sofiq

hip-hop

i az mn iskam da se zapi6a na hip-hop tanci mn mi haresvat no problema e 4e mn pari iskat ina4e iskam da se zanivam s hip-hop

Супер фен
    Някой знае ли колко е месечната такса в Bubble gums-Варна?

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Някой знае ли колко е месечната такса в Bubble gums-Варна?
    До колкото знам The Center е по-хубав клуб но нз както искаш
    http://lmgtfy.com/?q=bubble+gums+%D0...80%D0%BD%D0%B0 [/url][/code]

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

...

abe nqkoi da znae dali ima v sliven hip-hop tanci za6toto az dokolkoto znam nqma [/b]

Re: доволна съм

Цитирай Първоначално написано от foolfool
    Аз съм изключително доволна от Бъбъл гъмс и по-специално от треньорката Силвия.. много е търпелива и отделя внимание на всеки персонално! Бъбъл гъмс за хип-хоп танци във Варна с двете ръце!

Биь искала и аз да се присаединя! Но можеш ли да пи кажеш куде горе доло се намира клуба.Защото исках да вида в сайта им но явно го преработват или нещо такова. Предварително благодаре!!!!

Хм в Добрич има чек как са казваха майче NNC Crew 30 кинта оохоооо

здравейте искам да попитам освен the scary shadowz в стара загора някой знае ли друг клуб по хип хоп ? мерси предварително

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от muluchka
    здравейте искам да попитам освен the scary shadowz в стара загора някой знае ли друг клуб по хип хоп ? мерси предварително

В момента аз тренирам в The Center - The Scary ShadowzZz, няма от какво да се оплача. Перфектни са си, много са добри и съм много доволна. Ани и Мими (Хореографките) са много добри, талантливи и винаги ще ти отделят време, ако нещо не можеш да разбереш. Не знам защо не искаш при тях, но това си е лично твое решение, няма какво да ти се бъркам. Но мога да ти предложа STZ Отбора, не ги знам колко са добри, но познавам 3 момичата, които ходят там.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

аз танцувам хип хоп във група El's Dance и мога да кажа че съм хипер хипер щестлива че се записах

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от misKukona
    аз танцувам хип хоп във група El's Dance и мога да кажа че съм хипер хипер щестлива че се записах
    А т'ва в кой град е?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Аз тренирам в Rhythm Escape, в София и е супер яко! Треньорите и всички като цяло са много печени!!!

Има ги и във facebook: RhythmEscape Dance

Цитирай Първоначално написано от PHaNToM373
    А в Хасково някой ако знае много се моля да ми каже и за таксата ..
    +1

sorry za latinicata no nqmam kirilica. ima li takova mqsto v haskovo izob6to? a dano lqtoto da ima 6toto togava sum svoboden 24/7
    Prisms of light bend perception through infinite realms and parallel dimensions, across the oceans of time, reaching beyond the edge of forever...

Здравейте, аз съм от София и също искам да се занимавам с танци,все още не съм решила точно какви, но се насочвам към хип-хоп. Знам,че има доста танцови групи в София и, че може би The Center са най-добри, но идеята ми е ,че аз се надявах освен да танцуваме и да се забавляваме много-всички в групата да сме като едно цяло и да сме приятели.Въпросът ми е ако някой от вас танцува някъде, но танците са наистина сериозни и в същото време хората са много готини ? Наистина ще са ми полезни отоговорите ви .

а някой да знае място в Пловдив ? (таксата не е проблем)

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от batistuta59
    а някой да знае място в Пловдив ? (таксата не е проблем)
    Из даскало наскоро имаше брошурки за уроци по хип хоп ...
    Ще ти копирам обявата в нета ,защото е същата като на флаерите.

Момчетата от Express Our Soul (гр. Пловдив) преподават уроци по хип хоп танци всеки Четвъртък от 19:00 часа, Събота от 13:00 и Неделя от 15:00 часа в читалище "Христо Смирненски". Ако желаете да вземете участие можете да позвъните на телефон: 0887 07 20 27.

Здравейте,Искам да ви кажа като се запишеш в The Center ...Няма да съжаляваш ; ) ..Хем се забавляваш,научаваш нови неща,ходиш на концерти,спектакли и Лагери ; ) така че... какво чакате ? ... Пък за 50 лв си заслужава ; ) .. В софия има няколко групи,една от известните от там е PACHOVILLE ... те са известни и ходят по концерти и така нататък така,че к'фо като е висока цената,важното е ,че излизаш професионален денсър ;Д забавляваш се и така ; ) ...

P.S. Ще ме извинявате ако имам правописни грешки ...
    The CENTER,A fragment of myself ! , www.csdance.net/bg/

ето едни много яки танци тук в София !!
    www weezysdance com

Аз тренирам в THE CENTER и мога да кажа, че там е хипер яко! Според мен 50-те лева си заслужават

Smile

И на мен ми се ходи на някакви танци. Най ме влекат хип-хопа ама се чудя все още. Четох че най-яки са The center. Пък и съм на 17. Не съм ли малко старичка? Хората тръгват на по 14-15, ама аз съм си такава все късно се усещам. Дано да се намери някоя група по средата на годината, че гледам вс. почват през септември. Някои да сподели ако е в същото положение или е бил така?

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Незнам аз от малка се занимавам с хип - хоп , но не живея в България . Street Dance ми се струва много ......Това с детския клас ми се струва много долнопробно с много лесни танци. Не ме разпъвайте на кръст това е мое мнение .
    Последно редактирано от mrankoniiii : 12-10-2011 на 20:10
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Setabraatochkacom
    Guest
    здр те искам да попитам къде да се запиша на уроци по пеене в стил Hip Hop and R&b ...... Никога не съм пял но съм голям почитател на Undergrond ....Къде мога да се запиша в София .... Мечтатами е да стана Бг рап Испълнител след някоя година

Благодаря ви предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си