- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- За или против сватбата?
Не живея в кочина! Живея на 1 500 километра от това жилище, по дяволите! През това оттатък ми е дали е ремонтирано или не!
Не знам аз ли не пиша на български или вие четете каквото и какво ви уйдисва! Пък като не ви уйдисва, изсмуквате аргументи от пръстите.
Не чакам! Не съм и материалистка!
Точно затова казах, че по-скоро АЗ съм в позицията да изисквам предбрачен договор! Хванала съм си шапката и сака и съм решила да се доказвам навън. Не чакам да ме хранят, не чакам да ми готвят и сервират! Обаче и не искам някой да гледа на мен като на избавление/спасителен пояс/заместник на мама и да настоява да подписвам предбрачен договор. Няма да замествам майка му. Точка.
Последно редактирано от kalpazanka : 08-10-2014 на 20:48
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
очаквам сега да последва 'искаш младежа да ти предпише апартамента нали уе' ;дд
Е как той твоя мъж явно или е голям чехъл или е падал като малък на главата. Ще ти пише апартамента на твое име дори да ги вземете двамата, ти няма да му вземеш фамилията. Ще му позволяваш ли да излиза или ще си седи вкъщи за да не те излага ? Имам един въпрос към теб, ако искаш не ми отговаряй. Ти в богато семейство ли си израснала ? Като гледам на тебе ти е през венериния хълм и за приятеля ти. Лъхаш на егоизъм от километър, даже сигурно си и едно дете.
Не бих поискала от свекърите да ми приписват апартамента. Това означава да лишат другия си син от наследство.
draid, обясних по-напред за фамилията. А за ясновидството да знаеш, че не ти е силната страна.
А това за апартамента явно ОТНОВО не си го асимилирал. Или понеже изплюх камъчето къде съм и вече нямате аргументи срещу мен, започнахте да си измисляте.
Последно редактирано от kalpazanka : 08-10-2014 на 21:04
Изобщо не съм ти чел изплютите камъчета, а относно фамилията си има и компромисни варианти. Аз нищо не си измислям, просто те попитах едно въпросче, ама явно не желаеш да отговаряш. Както и да е твоя воля, ама да ми развяваш тука двойни стандарти, не благодаря.
Аз пък като създам семейство парите задължително ще са общи. Просто никой няма да злоупотребява. Ще си имаме битови разминавки и други търкания, естествено, но НИКОГА няма да подпишем какъвто и да е договор, отнасящ се за отношенията ни. Предбрачен - пълен, пълен абсурд. За мен е грозно и точка. Нека съм наивна, нямам против.
Конкретно по темата - сватбите не са ми неустоимо привлекателни. Ако някога с моя човек решим да се занимаем, 100% няма да е по стандартния начин, още по-малко пък в църква. По-скоро сигурно бихме поканили няколко свидетели на предварително набелязано диво място. Снимките ще са много, обаче и много различни. Няма да запечатват толкова ефекта от старанието ни да сме най-добрата версия на себе си визуално, колкото емоцията, дребните случки и смеха.
Съмнявам се. Истината е, че самоотвержените хора са много малко. Онези, които биха допуснали на тях да не им добре в името на нечие чуждо благо.
А когато сам си постигнал нещо е много трудно да го разделиш с някой, за когото виждаш, че е без амбиции и е свикнал всичко да му идва от другаде.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не бе мен ме втрещява двойният стандарт, винаги адски съм го мразил.
Абе аз не я познавам лично, но определено ми оставя доста неприятно впечатление относно отношението към половинката й. Да не говорим как се опитваше да изкара мен зъл и как би ми се изсмяла, а всъщност тя говори същото което си е направо за смях.
Между другото няма да е зле да видиш IP-то на безмозъчното което спами профили и теми в Секс и да го баннеш по IP перманентно.
Не помня какъв спор сте имали, нито каква е била позицията ти по отношение на предбрачните договориНо за отношението към (екс)половинката си има причини. Единствената ѝ грешка е, че дълго си губи времето с обречена кауза, а и каквото ѝ е на ума, тва ѝ е на езика и не си мери приказката, а и явно не успява да обясни това, което има предвид. Аз я разбирам, ама то е защото я познавам.
Според мен сватбата е резонния завършек (по-скоро продължение) на една стабилна и пълноценна връзка. Някак не виждам градеж на семейство на 20-22 годишна възраст, но все пак всеки си има цели в живота![]()
Най обичам отговор, включващ мен не ме касае", "не ми дреме", "не ми пука". Светът не се върти около вас, мили хора. Фактът, че си изразявам мнението, означава, че... well.. ами изразявам си мнението и това не е с цел на някого да му дреме, пука, да му е през венериния хълм, та оттатък през 7 царства. (изкл. грозeн изказ btw, та чак 2 пъти подчерта през кое ти е).
Не знам в твоят свят как стават нещата, ама при мен обикновено има диалог между партньорите и тя със сигурност ще знае за това много дълго време преди дори да и предложа брак. Какво точно ще се прави, ще се реши след консултация със съответните лица. Когато нямаш какво да загубиш, може и да ти изглежда забавно и смешно, но ти не виждаш нещата от моята гледна точка.
Най-важното е в главата. Ако в главата е дроб-сарма, и сватби и бракове и деца пак ще си веем половите органи и т'ва е... Акъл - море, глава - шамандруа. Сватбата и брака са хубаво нещо, когато са осъзнати от двамата партньори - какъв смисъл влагат в това действие. Иначе както някой вече спомена - панаирджийска работа ...