.
Отговор в тема
Страница 19 от 29 ПървиПърви ... 9151617181920212223 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 716
    Мега фен Аватара на draid
    Това надали ще се случи.

В Събота съм на сватба, ще пада купон хаха.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Това надали ще се случи.
    То бива злоба и простотия, ама...
    Последно редактирано от kalpazanka : 09-10-2014 на 13:59

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Това към мен ли беше адресирано ? Защото ако е към мен явно не си разбрала смисъла на коментара ми. Прочети го пак. Аз никога не съм бил злобен, няма и да бъда. И прост са ме наричали, ама не ми пречи нека си бродят заблудени по земята.

Град
    пространството на Дисе
    Писал си непосредствено след Тори. Какво трябва повече да чета?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Прави бяха, че прекалено прибързано правиш заключенията си, а това пречи. Написал съм, че надали тори ще има възможността да го види това както на снимката по-горе. Никъде няма и намек за това дали ще се омъжи, кога и къде. Пожелавам и всичко най-хубаво на нея и да е щастлива в това което прави. Сега ако искаш може да изприпкаш и да и го съобщиш ползвайки което си решиш комуникационно средство. Злоба вика хаха, злоба мога да изпитвам само в един единствен случай и ти надали някога ще го разбереш.

Град
    пространството на Дисе
    Що пък да няма възможността да види снимка? Екстрасенс ли си?

Да

Позамисли се малко, колко пъти е пускала снимка в тоя форум като цяло и може и да си отговориш.
    Последно редактирано от draid : 09-10-2014 на 14:18

Супер фен Аватара на per-dead
    Не съм против сватбите, но не бих се омъжила.
    Бих искала човека, с който съм да остава с мен, защото иска да е с мен, не защото след някакъв ден и закона го задължава.
    Пък и брака убива любовта. Както и сексуалния живот.

Град
    пространството на Дисе
    Добре де, каква е разликата да сте 10 години заедно под един покрив с/без подпис? Да се събуждате рошави, ти да си без грим, да те вижда понякога и неепилирана, понякога пъпчива и раздразнителна пред цикъл, понякога крива заради ПМС?
    Как така подписът и хартийката ви пречат на сексуалния живот, като сте де факто заедно всяка свободна минута?

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Не съм против сватбите, но не бих се омъжила.
    Бих искала човека, с който съм да остава с мен, защото иска да е с мен, не защото след някакъв ден и закона го задължава.
    Пък и брака убива любовта. Както и сексуалния живот.
    Голяма глупост. Нито един подпис може да го държи при теб ако не иска, нито същият тоя подпис може да възроди или убие любовта и сексуалният живот.

Мега фен Аватара на tori
    Прави бяха, че прекалено прибързано правиш заключенията си, а това пречи. Написал съм, че надали тори ще има възможността да го види това както на снимката по-горе. Никъде няма и намек за това дали ще се омъжи, кога и къде. Пожелавам и всичко най-хубаво на нея и да е щастлива в това което прави. Сега ако искаш може да изприпкаш и да и го съобщиш ползвайки което си решиш комуникационно средство. Злоба вика хаха, злоба мога да изпитвам само в един единствен случай и ти надали някога ще го разбереш.
    Ми тя нагоре в темата беше казала, че ще се омъжва, аз за тва искам и нейна снимка да видя.

Каза го някъде да, сгодена била. Просто изразявам съмнение, че ще дойде да постне снимка като цяло след като се омъжи. Шанса е 1:1,000,000 ама тук Д-р Ох Боли взе да ме обижда.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    вие двамата още ли си гризете гърлата?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Събудил съм някаква омраза към моята персона която не знам от къде се е получила. Е може и да знам де, ама все пак. Важното е да се леят обидни слова хах.

Град
    пространството на Дисе
    Мне, не мразя /тука е мястото да напомня за детската учителка, която дала за задача на децата да донесат на следващия ден толкова картофа, колкото хора мразят. Едни деца дошли с по един-два картофа, други с по 7-8. Учителката им възложила задача за 2 седмици да носят картофите навсякъде със себе си, дори и когато ходят в тоалетната. Изводът се сещате какъв е (или поне се надявам да вдявате)/.
    Иначе съм малко прасната в устата/пръстите и казвам/пиша каквото ми е на ума.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Мне, не мразя /тука е мястото да напомня за детската учителка, която дала за задача на децата да донесат на следващия ден толкова картофа, колкото хора мразят. Едни деца дошли с по един-два картофа, други с по 7-8. Учителката им възложила задача за 2 седмици да носят картофите навсякъде със себе си, дори и когато ходят в тоалетната. Изводът се сещате какъв е (или поне се надявам да вдявате)/.
    Иначе съм малко прасната в устата/пръстите и казвам/пиша каквото ми е на ума.
    Даскалката щеше да бъде по-полезна, ако ги беше накарала да носят картофи за хората които обичат.

Абе ние сме малко простовати, ама от време на време вдяваме и ние по нещичко. Това дали си цапнат и казваш каквото ти е на ума е едно нещо. Аз също до известна степен съм така. Да си правиш заключения без да си разбрал какво се има в предвид и да се опитваш да обиждаш е съвсем друго. Нищо де разбирам порива ти за защита, не се притеснявай.

Град
    пространството на Дисе
    Не знам дали ти прави впечатление, ма само в тая тема се ядем.
    Тактично ти пропускам съветите как да приготвям патладжан и критиките що не слагам копър и олио на таратора. Ама тук просто чашата прелива.

Ооо ти си от оня тип хора които обичат да натякват като гледам. Пропускаш тактично обаче помниш за да може евентуално в следващ спор (най-често с половинка) да вадиш от миналото случки в подкрепа на тезите си. Да видим сега, изразяването на мнение за приготвяне на ястие не бих го нарекъл точно съвети но както и да е. Всеки е свободен да готви както желае, но все пак има някой норми в готвенето. Както и да е по-възрастна си от мен, ще се оправиш с яденето някак щом като каквото и да сготвиш ти е вкусно на теб това е най-важното. Това относно събития случили се преди 9-ти Септември (Ама не тая година). Като цяло ако не ме лъже паметта, а тя изключително рядко ме лъже ти започна да се заяждаш с мен по неизвестна причина. Изказваш се крайно, в повечето случаи без да имаш аргументация или довод за това. Опитваш се да ме обиждаш или принизяваш, неща които ако ме познаваше щеше да знаеш, че няма как да се случат. И тъй като не ми се иска да седя да ти се обяснявам като цяло, след като очевидно ти имаш проблем с мен и не ти допадам само ще запитам кое точно ти преля чашата ? Това, че казах на тори да не се надява да види снимка във форума ли ? Много ти е плитка чашата уважаема.
    Последно редактирано от draid : 09-10-2014 на 17:47

Град
    пространството на Дисе
    Не натяквам. Отбелязвам. Само в тая тема ми прелива чашата с теб, уважаеми. И това стартира от брачния договор. В останалите случаи комуникацията е безпроблемна. Справка- темите в Любов. И писаниците от днес.

Склонен съм да допусна, че случващото се извън темата е от един вид куртоазия, макар да не бих заложил, че това е силната ти страна. Аз не съм виновен за твоят опит във връзките. В тая тема аз споделих мнение, казах че тоя вид договори за хубаво и полезно нещо и, че не бих допуснал жена ми ако се окаже "зла" да завлече ценни за мен неща и да се опитва да ме използва. А ти ? Какво каза ти ? Ти като цяло от това което прочетох в тая тема си падаш егоист. Ако щеш се наречи рационалист, но на база твоите разсъждения аз далеч не мисля, че може да ме съдиш относно договорите. Но това е старо, доста старо. А това което написа днес беше съвсем ново и не може да си измиваш ръцете със събития случили се преди месеци. Не обичаш да признаваш грешките а ?

Ако ми позволиш една отметка. Тия отбелязвания не се тачат от много хора, особено в една връзка. Може тактично да отминеш тази забележка/съвет.

Град
    пространството на Дисе
    Егоист съм, защото казах, че за мен любовта и брака си противоречат с брачния договор и *застраховането*? Честно ли?!

Напротив на база други твои изказвания. Първият който ти го казва ли съм ? В предвид факта, че брак може да има без любов и обратно любов без брак, не бих заложил на това, че има голямо противоречие в това да бъдеш подготвен за момент в който нещата могат да не са толкова розови. Това е малко като да правиш секс, да ти предложат да го направите без и в еуфорията си да не обърнеш внимание на рисковете. Тая препратка относно склонността ти към хипохондрия ако мога така да се изразя.

Град
    пространството на Дисе
    Е аз пък разсъждавам от гледна точка на позицията, че няма смисъл да губя ценни години от живота си, обвързвайки се с някого без любов, само с идеята да му измъкна една камара парички с брачния договор.
    Затва и скочих срещу идеята ти. Ако от самото начало подхождаш с недоверие към другия, какво, по дяволите, правите заедно?

Първият който ти го казва ли съм ?
    Тва трябва да се разберете с дъричбич, че не ми се чете назад в момента. Или ти, или тя го написа първа.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    калпазанке, много филми гледаш, душа.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми