- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За кого мислите да гласувате на 5ти?
Аз още не мога да реша
Ше го реша в урната. Във всеки случай няма да е за партия или ще е за някоя малка.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
като ме четеш обясни ми смисъла на невалидната бюлетина
Не мога да реша все още. Изчетох толкова много (аз и по принцип си се интересувам, де, но не съм ориентирана) и колкото повече се информирам, толкова повече се обърквам.
Едно е сигурно - ще гласувам, пък и ще ми е за първи път, вълнуващо си е. :Д
Има 3 сигурни партии - БСП, ДПС и ГЕРБ, но за тиквата няма начин, само много прост човек би дал гласът си за някой с IQ под 50, и само много прост човек не би се срамувал, че го управлява някой по-глупав от него.
Смисълът е избирателната активност хем да не е заради теб по - ниска (щото така или иначе те вписват, че си гласувал), хем да не е за никой. Така хем ше си гласувал, хем няма да си, щото няма да я зачетат и ако всички така направят, ще има 100% активност с 0% за всички. Обаче тъпото е, че тоя тип бюлетини отиват за топ бардаците (такова де, партиите). Аз затва ше гласувам за някой малък без шансове, поне да не е за тия, да не е за никой практически.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
не мисля да гласувам. и аре спестете си лекциите. просто няма за кого да дам гласа си.
Не съм решила още, най-вероятно ще го измисля на деня.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
за бойко борисов естествено
чух че прави бицепс с 80 кг![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
чш стига си спамил бе ейй
цената на гласовете доста е скочила тази година
няма 6 5
въпреки обяснението по-горе не мисля че невалидната бюлетина е вариант
няма смисъл да пътувам сума ти време(секцията ми е далеч) и накрая да задраскам нещо си там
/бих оставила послание обаче/