- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Точка вика
Не се занимавайте с глупости, а се присъединете към ордите на моите горди докърки, за да си върнем Сралски Чертог!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз направо не мога да повярвам, че някой се наема да обвинява когото и да е, това е форум, няма кой да следи кой кого обидил, наспамил, нахейтил - така е и навън, големи хора сме.
Докато плюете държавата, ръководството, модераторството, ще е така :д никой на никого не е длъжен.
+ Промяната идва от вътре навън.
Някойтам, ти сериозно ли, ти плащаш ли си за този форум? Форумът държавен ли е?
Форумът е частен, т.е. никой няма отговорности и задължения към нас, ако не си плащаме.
Толкова.
Уважение към модераторите някой показал ли е? Не стига, че не им плащат, ами и хейт да отнасят - ти с такава работа би ли се занимавал, защото аз не.
Не ми го побира акъла как изобщо някой скача срещу модераторите, оплачете се в инвестор, или си направете собствен форум.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да бе,то защото трябва да модерираш под точно определен час и не трябва да изпуснеш не минута,а секудна. И критиката ми не я приемай лично към теб.Ти все пак не си единствената модераторка та за всичко да се грижиш пък даже и влизала най-често.Друг е въпроса вече, че щом имаш време да влизаш отвреме навреме значи все пак имаш време и да позачистваш. Но щом тоя форум е останал без екип,а само с потребители...ами направо си го кажете в очите на хората.Ще се радвам да си "сера" на воля в него,когато си ми скимне.А ако някой от екипа в такъв случай реши,че му се върши тази работа и реши да ми го кара реваншистки заради написаното в момента от мен ще се ядосам вече и ще си направя един куп профили като много други тук и ще му направя егати и "кендзнята" тогава.
Каква ирония обаче. Все разбира,че на чужд гръб и сто тояги са малко,когато опре до неговия гръб.Така е и в реалността.Но иначе,когато някой човек каже на друг да изпълни нещо давайки му един тон примери от своя живот и той не го направи следва сърдене и отричане от него. Заклеймяване как само хленчел и нищо не правел за да промени ситуацията.Колко салбохарактерен бил той. И т.н. и т.н. Ето такива сме ние хората даже и в реалността.В това число разбира се не изключвам и себе си.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не,просто последния/ните месец/и започна доста яко да си личи.Преди поне малко от малко се прикриваше.
Точно ти като IT пециалист е малко вероятно да не знаеш,че и аз плащам и ти и всеки един потребител.Безплатен обяд няма даже и в интернет. Е, не директно от джобовете си,но индиректно чрез посещаемостта си.Колкото по посещаван е един сайт толкова по-скъпо се плаща за рекламите в него ала оня тъп банер дето излизаше на всяка отворена страница във форума наскоро.Та точно и това ме навежда на мисълта,че тия купища тролове пишещи все по тъпи и шизофренични теми се оставят съвсем умишлено,за да изглежда сайта много по посещаван отколкото всъщност е без да се влага и стотинка повече в него.
А иначе промяната няма как да дойде от отвътре в мен например ако аз си пиша като едно нормално и културно потребителче и се излеят 100 трола да залеят форума с тъпотии или ако съм постнал тема да ми я направят на лайно...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Някойтам, когато защитаваш тезата с "има ли желание, има и начин", бъди готов да дадеш пример първо със собствения си живот. Защото точно ти копче не можеш да кажеш по тази тема - всяко нещо се разтяга, опъва, превръща в голям проблем, съдбата била решила 2 години да не се видите с някоя си там, честно ли държиш сметка?
Ебаааси наглите, честно. Ми, нямате угодия, да. Какво искате? Да седне да чисти пост по пост след галакси, дето сипе лайна във всяка тема? Как пък не. Ама ако я банне директно, излиза лошата, нали. Я се стегнете, хора на по 20+ години имате нужда да ви се каже кога просто прекалявате и трябва да минете на лично ли? И баш уж сериозни потребители превръщат темите в кенеф, повръща ми се като чета "о, ама на сватбата ще ме поканите ли", "да, даже кума ще си", "о, ама защо не ми запази парче от тортата"... буквално ми се повръща, ама ако бях аз, щяхте да писнете как много си позволявам да банвам и се мисля за шефка. Големи хора сте, поемете отговорност. Както чистите у вас, погрижете се и тук да ви е чистичко.
Като IT специалист, освен това, знам и как да си сложа ад-блокер, и също, че никъде не е подписан договор, че ти или аз,или някой друг, трябва да получава специфична услуга срещу брой импресии.
Безплатно ти се позволява да ползваш форум, за който се плаща определен брой пари за хостинг и техническа поддръжка, плаща се на хората, които пишат статиите - ако не бяха рекламите, каква щеше да е файдата някой да дава пари за нещо, което не му донася никакви приходи?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
пхахахах, абе я го духайте някойтам и другите малоумници като него
в училище сиг сте тичали при учителите да се оплачете, че съседчето ви преписва и студ му чай не е чай..
https://www.youtube.com/watch?v=y8EEQrZBKoc
закачам се
Аз съм "за" форумния произвол, обаче искам да кажа, че тоя dimitar_ak е някъв неадекватен. Вдига теми на по 4 години за тъпото си сиртаки, вместо да свърши някаква работа.
Не не я защитавам на 100% и даже мисля,че е леко лицемерна и гледана най-вече през собствена призма на някого си.Аз съм Убеден,че и на теб колкото и да ти харесва и при теб има неща,за които само като си помислиш изгубваш всякаква мотивация и/или ти се подгъват крачката. Айде нема нужда да ми обясняваш какъв свръх човек си и как ако имаш желание освен,че ще направиш всичко възможно за възможните неща,само защото имаш желанието ще намериш начин да върнеш някой умрял в реалността ти,да полетиш в Космоса само по дрехи,пък ако имаш желание може и да властваш над Света. И т.н.Често мотивацията,а не желанието е по-важна.А тя идва от собствения ти живот,от страховете,от преживяното и пътя,който си извървял.А не защото някой друг ти бил казал колко си зле ако не го направиш и би ти теглил майната.Другия си е друг,ти си си ти.Затова и например някои са вярващи християни,мюсюлмани,будист и. Има и прекалено вярващи (изгуби ми се думата) и изобщо не вярващи.Друг е въпроса,че ние често обичаме по възможност да си налагаме предимно нашите виждания и нашия живот на другите.Но се отклоних от фокуса на темата като цяло.
Иначе демократичното модериране си има някакви граници.Както казах хайде да не е само в Кофата,но може да се направи по една тема за дришни във всеки раздел и "капака" да седи затворен за да не се "заразяват" другите теми.
Заради мен ли? Чудничко ?!? Защо ли пък тогава преди нямаше тролове.Не е като да не го знам тоя сайт от 2005та година и даже се пишеше анонимно и без регистрации и пак като че ли трудно можеше да се види трол и тролска тема.Първите 4-5-6 години и изобщо до новия дизай откакто бях регистриран също почти не се вясваха такива неща. Чудничко защо? Май не аз съм причината. Не мислиш ли?![]()
ама ко солите по калпазанка и лейди дето са супер свестните бе
ебати смешковците