- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Естествено че всички слушат, все пак сме на балканите, ама някой хора не могат да го осъзнаят
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
подкрепям и двама ви, обаче това, че не слушаш чалга увас не значи, че не я слушаш
аз също не я слушам сам унас, имам доста любими груби който са далеч от чалгата, обаче никой българин не може да ми каже, че не слуша чалга
И аз съм слушал чалга преди, и кючеци съм играл, ама вече съм на пълна безчалгова диета ;Д.
И от горещ стол това стана тема, в която се обсъжда кой слуша и кой не слуша чалга. ;д
Последно редактирано от Rafa7a : 04-30-2015 на 21:56
Кво ти пука, форона отдавна не е това което беше
Заспахте ли майна
Rafa7a;
автори, които ти допадат?
последната /книга/диск/авторско произведение, което си купи?
не ходя по заведения и не гледам телевизия => няма къде да ме насилят да слушам тази циганска музика.обаче никой българин не може да ми каже, че не слуша чалга
може да ме питаш на лични, ако нещо, ама реших, че ставам досадна вече 2 дни
Рафчо, имаш ли си термосче наистина?
любима напитка?
а храна?
имаш ли брат/сестра?
помниш ли си сънищата? разкажи един
любим сезон?
имаш ли си гадженце?
май ти се занимаваше с фотография, покажи ни някоя твоя любима снимка ^^
какво мислиш за форума?
защо се регистрира в него?
1. Не. ;д
2. Бананов шейк
3. Палачинки.
4. Да, малка сестра.
5. Случвало ми се е да сънувам един и същи сън три пъти. Иначе вечерта сънувах целия ни Випуск и как се разделяме, как сме на лагер в Албена и е последната вечер и на следващия ден се връщаме в Русе и повече нямаше да сме заедно. Събрали ли сме се всички и уж отиваме на дискотека. Там едно момиче ми казва, че ме харесва и тъкмо, когато щяхме да се целунем алармата ме събуди. Макар, че в реалния живот не харесвам това момиче, в този момент ми стана много гадно, че не е реално това.
6. Лятото. Обичам летните вечери.
7. Не.
8. Обичам да снимам, макар, че не ми се получава много. Ето всички мои снимки.
http://1drv.ms/1anaAdo9.
Само да кажа, че снимам с телефон.
9.Форумчето е много хубаво. Гледам да имам добри отношения с всички, макар, че с някои хора не се получава.
10. Регистрирах се просто ей така, но започнах да го посещавам често и да търся съвети в началото на месец февруари за едно момиче и съфорумниците тука ми помогнаха много.![]()
изпитвайте нужното уважение към термосите, ей! :д
нещо линка със снимките не се отваря ^^
днес какво ще правиш?
слънчево ли е при теб? (буквално и метафорично питам :д)
как се разбираш със сестра ти, на колко е, много ли те закача?
а с баба и дядо близък ли си?
кога за последно беше тъжен и защо?
харесва ми, че не слушаш криско и другите известни "рап" звезди у нас, но запознат ли си с наистина качествения бг рап, слушал ли си атила, фарс, жлъч, so called crew, leshper art crew, фог, нокаут, спенс и тн?
кога спря да вярваш в дядо коледа?
Като започнете с това "наистина качествения рап" и ми се повдига. Не може всички хора да харесват само рап със смислени текстове, има такива, които залагат и на здравия бийт. Аз, като фен на трап музиката(и рапа естествено), мога да потвърдя. Не че съм хукнал да слушам Криско и килата, ама Криско има доволни бийтове и не са му лоши песните. Сега килата органически не го понасям, ама тва е друг въпрос ;Д.
П.С. Не искам да започвам спор, просто си казах мнението, така че не е нужно да ми отговаряте.
1. Ами след малко ще излизам на среща с едно момиче, но "приятелска" среща. ;д
2. Навън е слънчево, ама отвътре - на приливи и отливи.. ;д
3. Със сестра ми не се разбирам много, много се закачаме. На 9 години е. ;д
4. Да, макар, че последните месеци много ме дразнят, какво всичко/и друго/и
5. По принцип аз съм човек, който много рядко се усмихва, имам по-тежък характер и почти винаги създавам впечатление, че съм тъжен и мрачен. Но то донякъде си е така, проблемите, които имам напоследък не ми дават възможност да се усмихна и да гледам към живота от хубавата му страна. Причините са много - момичета, "приятели" и т.н.
6. Повечето съм ги слушал, но предимно слушам F.O., Qvkata DLG, 42, Ъпсурт, Над Закона и т.н.
7. Не вярвам в него от 8-9 годишен.
П.П.: Не знам линка защо не се отваря. Я пробвай пак.
http://1drv.ms/1anaAdo
Последно редактирано от Rafa7a : 05-01-2015 на 13:40
ахахаахах ... всезнайковци, не си пробутвайте плосковатите музикални разбирания на детето, плийс ... рафи, аз ще те науча ко да слушаш.. ако искаш ;/