.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Мислят, че съм гей

Срамувам се много от постъпката ми. Танцувах на песен, облечен с дрехите на сестра ми. Забавлявах се и в стаята влезе баща ми да ми каже да намаля музиката. Като ме видя се развика много силно. Каза, как може точно моят син ми да е гей. Викаше силно че трябва много да се срамувам от постъпката ми. Всички от семейството ми разбраха за танците. Разговарях със семейството ми. Само баща ми викаше. Имал съм две приятелки, но винаги криех, че обичам да нося женски дрехи.Баща ми знае за приятелките ми, но се съмнява в мен. Другите го приеха и помислиха, че съм гей. Сестра ми се разсърди, че и ровя в гардероба и аз обещах да не го правя. Сега ме е срам да седя в нас. Как да им докаже, че не съм гей? Аз съм травестит и между гей и травестит има разлика.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Хвани си гадже, облечете се еднакво и отиди с нея при баща си с думите "Не съм гей, тате. Травестит съм." "Фръцваш" се и си излизаш от стаята.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Юлиян
    Не си гей споко просто си падаш малко "хомосапиенс"
    Последно редактирано от Юлиян : 05-01-2015 на 19:48

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Той си знае, че не е гей, но не може да убеди техните, че не е. И да кажа, че "Хомо Сапиенс" (т.нар. "Разумен човек") е последната фаза от еволюцията на човечеството, а не означава "гей"
    Последно редактирано от Rafa7a : 05-01-2015 на 19:57

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от angelang Виж мнението
    Аз съм травестит и между гей и травестит има разлика.
    Разликата е, че едните се обличат по-добре, нищо друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си