- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Иван Господинов
Еми ... по-добре 23-годишен и неопитен, но с добри намерения, отколкото глупав дъртак раждан преди промените
Ако говорехме за нормална държава с нормално население, щях да съм доста против. Реалността обаче е, че момчето вероятно е по-компетентно и образовано от целия ни държавен сектор взет накуп.
Лично аз бих уволнил всичко живо що е на държавна служба - от министри до касиерки
Личи си обаче от на дъртия педофил и руския агент постовете колко им е акъла
поредния държаво убиец щял да уволни всички на държавни позици... щял.. бе ти и да можеше пак щеше да се осереш
http://www.webcafe.bg/id_1140422238
1 млрд на година са 100 лева на месец за 1 милион пенсионери
като клъцнеш и на данъчните мизериите (знам за кви ли не случаи) вероятно ще си още 3-4 милиарда на плюс
единствената причина тая държава да е такъв кенеф е че до ден днешен се управлява от хора, отглеждани (пиша отглеждани, 'щото са с поведението на животни) в тоталитарен режим. Всеки гледа да щипне от някъде
Все тая, не ми се спори с теб. Толкова си глупав, че чак ми вдигаш кръвното, което си е сериозно постижение. Утре като те пребие някое ченге ела пак да ми обясняваш, че не трябва до един да бъдат съкратени http://vbox7.com/play:da2510feb0&start=1
Последно редактирано от defender : 08-28-2015 на 20:14
Много млади хора искат да станат кметове, но между тях има такива дето просто не са нагли и наперени, и не могат да лъжат хората, че на 20 години, ще могат да оправят града, та те на 20 години дори не са оправили себе си, а тоя сега завършва. Старт в живота, като кмет, а?
Последно редактирано от defender : 08-28-2015 на 20:21
защо просто някой не намери автобиографията му и да се свърши спора?
иначе, на 23 какъв опит може да има... нито житейски знания
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-28-2015 на 22:04
Корабе, ако имаш и ти добри намерения, може да направим с тебе един тандем за кмет и зам. кмет.
Може да се изправим в конкуренция с такива млади, симпатични двойки като търнала+дарки и ауриса+димитър.
А доктор сатан не знам с кой да го комбинирам, просто няма такъв човек (може би със Скарлет).
И Метх+dreamwalker
Последно редактирано от defender : 08-28-2015 на 21:26
Ок, Скарлет ще му е главен счетоводител, а доктора ще кандидатства сам за кмет и зам кмет, хем ще спести малко от заплата.
и оня анархист..
до сега не знам за някой независим кмет.. всички кметове са гугутки подчинени и изпълнителни на държавната власт и партията, която ги държи горе
но докато има момиченца като дриймъра да верват на благороднити им завъртяни светски мустаци, така ще е
Ахахахаха.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
как така хем съм президент, хем някой по-нисш от мен ми заповядва да мълча?!, какво стана на срещата, ще ви женим ли?!, или просто вече сме пропуснали сватбеното празненство?!, дотата станал ли е секс машина след стотиците изгледани клипове в/от xhamster?!, да сте живи и здрави, сладури![]()