- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Изповедалнята ТОМ 1
И каква е тая работа, дето си я почнал на 15-16 и нямаш капка свободно време и никаква възможност да се виждаш с жени?
Друсаш ли се?
Това звучи все едно го пишеш от затвора. Там ли си?
Както казват хората - внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне! Наистина ли искаш да умреш и то девствен? Съмнявам се!
скала, мразим футбол и нямам нищо общо с тая раса. как можа да напишеш тая простотия и грозния да ти се върже даже
грозен, не съм в затовра. "живота просто не ми даде шанс." означава, че ми се налагаше да работя и да мисля за други неща, а не за момичета. надявам се ме разбра вече. нося бельо calvin klein а няма на коя да го покажа мухахаха. както и да е - приключихме тая тема.
Днес нямах време да тренирам и се чувствам много ощетен от живота. Поне не съм минус пари и се оправих с малумниците от Ялта. Радвам се че се видях с Лудака, ама покрай мене врътна шайбата.
Загряваме за Н.Г. https://www.youtube.com/watch?v=WrHP6-OfUDQ![]()
Да киснеш по форуми имаш време, да ходиш на тренировки имаш време, работиш работа дето има само мъже около теб и не виждаш никакви жени изобщо?! Тъй ли?
Не разбирам, честно!
И каква е тая работа, толкова ли е срамна че не щеш да кажеш? Поне кажи законна ли е? Поне кажи истинска ли е или въображаема
?
И защо така? Тъкмо взе да става интересно!
Е че как ще тренираш - нали си на работа?!
Какво като е нова година?! Не си ли на работа, като всеки друг ден от годината?!
Тия неща дето ги пишеш, изобщо не се връзват! Дори не звучиш убедително
! Постарай се повече другия път.
Като лидер на девствениците в тоя форум, мисля че трябва да отговоря на въпросите на човек който работи за мен. А не да управлявам с преки заповеди и всяване на страх.
Отделям 5-10-15 мин. да пиша тук, а за тренировка отделям към 2 часа. Изградил съм си схема на живота и често пъти не намирам време за някои неща. Подреждам си приоритетите по важност и изпълнявам това което преценя. Всичко се мени за минути, а понякога и за секунди. В същия миг преподреждам всичко отново и започвам с изпълнението на задачата с най-висок приоритет. Днес Лудака прекара към 7 часа с мен и беше на път да откачи. Просто ми заяви към 22:00 че си тръгва. Съмнявам се да се видим скоро. Една жена не би издържала психически на ежедневието ми и 1 час. На тях им текат лигите като ме видят и докато нощем са с приятелите си, си мислят за мен но само дотам. Нямат смелост да ме приближат, а аз нямам време да "зарибявам". Депресията ме кара да имам тегаво излъчване. Усещат, че съм загубил душата си и ме наблюдават от разстояние. Това е проклятието, което нося драги ми поданико.
На НГ съм си направил специална резервация в Ялта и мисля да се размажа както си трябва. А ако има нещо спешно - тръгвам веднага.
Лидер ли?! Ти така си мислиш! Ти нямаш никакви лидерски качества, нито авторитет!
Значи не умееш да си разпределяш правилно времето, като с тази "схема на живота" не знам каква сериозна работа би могъл да вършиш и да получаваш заплата за нея!
"Гроздето е кисело, защото е високо"! Аз поне си признавам че съм зле отвсякъде и затова не ми връзват, колкото и да опитвам.
Ти или те?
Усещат че си зле и затова те отбягват и депресията не е причината а следствието от това!
!
Ако е истина, значи имаш доста кинти, защо тогава не ти връзват? То дори само кинтите са достатъчни за да забиеш някоя си, лесно и бързо.
поданико, щом ми подлагаш думите на съмнение, значи няма смисъл да ми пишеш.
Днес залата била отворена само до 19:00... и ПАК ИЗПУСНАХ ТРЕНИРОВКА. минус 847.
За бъдни вечер бях на вечеря в съседите и от питката ми се падна "учението"Това е хубаво защото вече имам 9 изпита, които ме чакат с бухалка в ръка. А ако броим и проекта - стават 10. Поздрав за колегите мухахаха https://www.youtube.com/watch?v=HxGkOhcj5Zw а сега е време за афтър при Форката
Те думите ти сами се подлагат на съмнениеи по-скоро ти няма смисъл да пишеш повече по темата
! Поне виждам че го разбираш и затова спираш - един умен ход
! Можеш да продължиш да се оплакваш в монолог, на спокойствие. Успех
!
За останалото се оказах прав, естествено!
Да ви еба и шибаните празници. Нищо не върви както трябва и тва ми е най-тежкия период от годината. Като остана сам и почват едни тегави мисли да ми обикалят съзнанието.
Днес поне успях да тренирам. Правих гърди и бицепс и се напомпах като животно. Даже почнах да се прозявам, щото кръвта ми слезе в мускулите и за мозъка не стигаше кръвното налягане :Д
Едно ше ти кажа брато... мноо хора познавам - за нищо не стават брато... и нито един не признвам. От малък войник съм брато... и само на себе си вярвам https://www.youtube.com/watch?v=w7sTTa3mkRQ
Добър вечер драга ми депресийке. Май стана време да влизаме под скалпела а? Знам че не искаш, ама няма как. Доктора потвърди и за те 2 операции. След ЯМР ще стане ясно дали ще се прави 3та, ама на другото място. Добре се подредихме, нали шампионе :Д. А представяш ли си да получа наградата за 2ри път? Ако е така, дано да е за последен. "do not fear death. death is a reward"
добре че е Снежанка да е винаги с мен и да ме успокоява... само тя не ме изоставиhttps://www.youtube.com/watch?v=0uh7ATxqicg
120 кинта пъхам отново в джоба
120 кучки искат ме мъртъв в гроба
120 кила бутам отведнъж без зоба
и 120 дни и нощи да заспя не мога
http://imgur.com/Es2Iws8
напред и нагоре се стремим
не обичаме да спим
ролетката на живота играем
всеки успех се стараем
да уловим
колумбииска поста
в твойта ноздра пускаш по трафопоста
разширени са ти зениците даже доста
а джанта 19ка бавно се върти в махалата
черен е мата, затъмнени са стъклата
музиката гърми и отвътре дими мъглата
*NB* всички прилики с действителни лица, събития, прякори и рими са напълно случайни
Последно редактирано от [7h3.0n3] : 01-22-2016 на 19:04
ако не си девствен не може да участваш.
времето е хладно прохладно
приятно за игра
а аз пак се чувам във всяка махала
всяка махала - точно така
Защо да не мога да участвам ?
Помолих Ви да ми кажете смисъла не темата.
А тогава защо аз да не участвам?
Смисълът на темата е, че вълчо се оплаква от себе си и от живота, като дори не може смислено да ни разкаже какво и защо го мъчи. Малкото, което може да се разбере от написаното, често протироречи с написаното по-рано, което ме кара да мисля че е фейк и си измисля или поне ни представя една доста изкривена истина.
аз съм шефа на девствениците, но не е необходимо да ми говориш на "Вие".
Грози, не знам какво си разбрал
и кво тоя вика от сън спомени няма
да ама от спомени здраве не ни остана
от безсъние в мозъка си имам рана
и за протокола аз съм вълчок, а не врана
с дясна права те изпъвам на дивана
викаш си тоя кво е ял - не моа стана
все едно си препушил от марокана
или сам си изпил цяла кана
невежеството е блаженство Грози.
ден, два, три - няма умора
всяка дискотека гърми от хора
надрусани пияни
по 2 метра орангутани
часовника армани
неонови тавани
сделките са стабилни
играчите са силни
купоните са тежки
афтърите нечовечки
*ВАЖНО* отново казвам, че римите които пиша са пълна измислица и нямат нищо общо с мен
ако няма да пишеш нещо смислено по темата ставай и се махай
добре дошъл по центъра - а така
тук всяка малка мърда е голяма звезда
сложила клина, грима и се тръска тя
а в главата й "колко ли погледа ще събера"
обичам по едно желание да си пожелавам
за всяка падаща звезда, която там подминавам
потресен оставам от малките тъпи дуди
всяка как да изгрее в феисбука се чуди