- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
ахах, сетих се за блаби (макар че тя е прекрасно същество, а това е тъпичък хумор, ноо :д)
скарахме се пак, 'баси, понякога е като жена в цикъл, аз не си сменям настроенията толкова бързо, честно :д
искам да минава вече тая сесия, по-тегава досега съм нямала, намирам за абсолютно глупост да прекарвам дни в учене на дисперсно армираните бетони, цименти и битумни мушами като няма да ми потрябват никога в живота...
Ха! Скъсала съм им малко гащите - 5 имам! РАЗ-ГЕ-ЛЕ!
Иначе цяла вечер говорим за нея и ми е едно топло на душата... Няколко дни менюто е съставено само от това, което обичаше тя да яде, ей сега храних снимката с баница и ѝ показвах с ръце колко имам. Мисля, че съм успяла да я направя много щастлива там, където се намира в момента. Мисля, че говори с останалите си познати и казва как най-голямата ѝ внучка е изкарала 5 на изпита по латински. И, малко нескромно, но мисля, че се гордее с мен. Само анатомията ми досега е прецакана...
Щеше ми се да беше дочакала да ѝ се обадя по телефона, но...
Хем не искам да общувам с никого, хем ми е самотно.
Ама не искам да общувам с хора, които само" пият" от мен. Мечтая си да ми дадат отговор скоро, и .. изненадващо да замина някъде, сама.
Или, мамка му, да вземе да ми идва М-то, защото ставам неузнаваема преди нея, пфу.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
кви са тия олигофренчета дето са се разпяли бе
няма ли да има софия ден и нощ
6e ima vkarai tri 4eter oblaka i sofiq utro zalez 6e ima
hodi na maika si u dirito
леко объркан, само леко
и в едно такова мислещо състояние. Много е скапано
май си спуках някви неща в единия показалец - леко топло е и е по-тъмно на цвят, bummer
цял ден само една и съща песен слушам
over and over again....не ми се беше случвало скоро толкова много да ми хареса дадена песен.
разбрах в какво се изразява щастието
i win at life, boyz
This bitch! How dare she talk shit about my friendship with my best friend. Me giving up on my friend?! WTF, she even listening to herself?! I wanna cut her throat and then feed it to the dogs! WTF is wrong with this world. She can't see what's in front of her damn nose, and yet she talking smack about my friendships. She's so lucky I wasn't there, cause i would have made her feel like the smallest person on this earth! (taking a breath) Okay, i feel better now.
Работата беше мн натоварено. Утре ще е по зле. Но другата седмица съм в командировка, въпреки че май ще се работи над работи които имам да наваксвам отгоре на тва за което ще отивам в командировка. Но винаги става така че нищо не пипам шот шефа само ни кара на най различни ресторанти след работа като сме в командировка с него. Яко!
Чух най-невероятната история днес, която наистина ме развесели след всички гореспоменати глупости. Една приятелка на нашите ни посети. Разведена жена с 3 сина, сигурно на около 50-55 години, разведена. Намерила си човек (приятел) с образование, със стабилна работа и доходи, който я кара да се смее с сълзи. Много щастлива изглеждаше и звучеше. Най невероятното беше, като ми каза че седмица след запознанството си и прекарване на доста време заедно в рамките на тази седмица, се оженили (да, да правилно четете, не згодили а оженили). Седях и незнаех кво да кажа.
kat hui o damski race
Още съм ядосана от вчерашната изцепка. И както трябваше да се прибере в края на седмицата, така сега аз не мога да отида в Бургас в края на седмицата. И по-добре, че се разбра от сега, та да не се разкарва само милия. Така или иначе заради мен идва, щом може да го отмени за другия уикенд, чудесно.
Също така:
Лина мрази сняг.
Лина иска да си седи вкъщи на топло цял ден, но трябва да отиде на училище.
Лина ще е болна до 2 дена.
Молете се за Лина.
#JeSuisLina![]()
А ако към 'вкъщи на топло' добавим и него, всичко ще е толкова перфектно...
И кво сега никой няма да ми види остроумната шега, защото е последно мнение на другата страница.![]()
За съжаление не се сещам, но ще се съглася ;*
Помислих, че заекваш :д
Аззз... се чувствам уморена. Цяла нощ не можах да спя заради казаното. Дори няма да оспорвам и да се защитавам. Въпросът е 'ти защо го осъзна едва сега?' Няма да направя нищо. Кот-такоа. И го знае много добре. Самотата и онази човъркаща болка никога няма да ме накарат да размисля. Не знам дали не съм роб на егото си или просто не ми пука достатъчно, но какво повече трябва да е, за да ми пука? Разбира се, че ми. Ъх. Ще почета малко по метода на вентилатора и кот стане. Досега тази тактика е работила.