Първоначално написано от
solo_
Здравейте, дами и господа! Аз предлагам ако ще си говорим за Извънземни същества , същества , духове и подобни, нека да ползваме тази тема защото тук е писано *Духове, извънземни същества* И тъй като ще говорим и за двете, мисля че в тази тема ще е по-добре да говорим вместо да ползваме 2 отделни теми и накрая да замрат както стана с темата в раздел "У дома" Та в другата тема от crazyfenka тук в този раздел се обърках защото не видях тази тема и там пуснах една случка... Сега аз пускам същата случка тук и продължавам в тази тема...Въобще въобще толкова много имам за разказване че не е истина...
==================================
Веднъж (2009-та) С 2-ма приятели се пъхнахме в една къща изоставена от много години беше доста creepy защото беше голяяяма като дворец с дълги широки коридори (аз през цялото време бях с камерата) ии обиколихме мястото цялото място от входа и мазето чак до тавана , на тавана беше много притеснително защото тук таме имаше светлина имаше много макети, дрехи в човешки форми, чуваха се зловещи звуци и накрая стана нещо което ме изкара извън строя и като хукнахме към изходите излязохме и се прибрахме, прегедахме записите и се оказа че още в началото където бяха дългите коридори е имало активност... още там на самия запис се виждаха човешките фигури които обикаляха виждаха се защото камерата може да снима в два метода единия е нормален (за през деня) другия ултравиолетов (за през ноща) 2 часа след като го преглеждах без да добавям никакви ефекти или да го обработвам , аз качих видеото в YouTube няколко минути по-късно получих пермаментен бан от YouTube и видеото беше изтрито с причина на нарошаване на някакъв си закон който не го помня...