- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Асоциалност, зависимост, изпадане "на дъното"
Удоволствие ли? Преживяванията ми когато съм напушен са далеч от удоволствие, в началото дори избиваха на крайна параноя. Сега естествено няма параноя, защото няма такава идея, или такова схващане, което да наруши представата ми за себе си. Просто нямам такава унифицирана, егова представа за себе си, която заляга в разбирането че аз съм нещо точно и определено. Но в началото, мамка му, бях почнал да се филмирам много здраво. Но това е добре, необходимо е. Всеки трябва да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и самозаблуждения - в това е смисъла на това да растеш в себе си и извън себе си. Правя го така или иначе, всеки го прави. Но като инструмент, марихуаната е много полезна в това отношение. И затова впрочем не защитавам използването й като наркотик за удоволствие.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 02-15-2016 на 13:08
сега разбрахте ли какво се случва:
solo се мисли за ненормален, заради поведението му към заобикалящата го среда.
друг, наблюдавайки поведението му, му казва, че това не е така и е нормален.
а LoveInfect се опитва да ни убеди, че solo e ненормален, а в същото време твърди, че му помагала.
страшна история. но жената в групата е май бая объркана.
Последно редактирано от defender : 02-15-2016 на 13:13
но промяната започва от вътрешна несигурност, защо иначе ще се променяш?
т.е. промяната е пряко свързана с нормалността пред себе си, от която ти не си бил изпитвал нужда, но пък тя била разковничето на битието. Следиш ли мисълта, човече.
Доообре, съгласен съм, ама разбира се, пак заповядай.
надявам се, ти си изживяла състоянието на цитирам великия: "преживяванията ми когато съм напушен са далеч от удоволствие, в началото дори избиваха на крайна параноя. Сега естествено няма параноя, защото няма такава идея, или такова схващане, което да наруши представата ми за себе си.", но си твърдо убедена, че всичко това е така.
Доктора иначе бил против Бог, ама в същото време изживява някакви едва ли не окултни състояния на мъдростта, извън света и обществото, после се държи като бог, като спуска извънмерните си поучения и изводи на простосмъртните, а после хвърля гръмотевици, на който не му вярва.
Поредното му недоразумение.
Последно редактирано от defender : 02-15-2016 на 13:34
талибан666, абсолютен религиозен гуру, никакви разлики, освен формално-представителни.
Е чак пък..
Мисля че гледаш да се оправдаваш за това че не му разбираш езика![]()
доктора е окултист. Не ли?
Почти цялата му философия на доктора е някаква странна смесица между окултизъм, психология, някакви транс състояния и преживявания на духа, на границата на реалността, при което дори може би не си господар на съзнанието си от опиата и връзка с някаква мъдрост извън света и социума.
Знам, че единият ми братовчед е бил зависим от хероин преди време, но не съм повдигал темата пред него... Едвам са го спасили, ама сигурно му е било по- приятно с херца разстварящ се във вените му.![]()
но интересно защо дефо тича след доктора от както се е появил
Ми питай ауриса, търнала, Метх, лиора, кораба, inewton, гандалфа и други, защо.
Отделно, има ли човек толкова голям избор в раздела?
Изобщо се чудя как може да захващаш подобни ниски теми, баси съзнанието.
Последно редактирано от defender : 02-15-2016 на 14:15
всъщност все някой трябваше да играе ролята на клюкарката пред блока, шу-шу клю-клю.
сигурно си се метнал на баба си, дано греша, да не обиждам женицата, дето те е изгледала.