.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 123
    Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    На доктора му трЕбва марихуана, музика и тъмнина. Звучиш като някаква накипрена фльорца за чалга бар, за да достигне максимално удоволствие.
    Единственото, което се питам сега, защо за да се чувсваш нормален, са ти нужни толкова много условия. И може би отговора е защото си малко "чалгар", въпреки че в случая не е изразено в прекия му вид.

Значи доктора не можел да разсъждава без да си сложи "ботокс".
    Удоволствие ли? Преживяванията ми когато съм напушен са далеч от удоволствие, в началото дори избиваха на крайна параноя. Сега естествено няма параноя, защото няма такава идея, или такова схващане, което да наруши представата ми за себе си. Просто нямам такава унифицирана, егова представа за себе си, която заляга в разбирането че аз съм нещо точно и определено. Но в началото, мамка му, бях почнал да се филмирам много здраво. Но това е добре, необходимо е. Всеки трябва да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и самозаблуждения - в това е смисъла на това да растеш в себе си и извън себе си. Правя го така или иначе, всеки го прави. Но като инструмент, марихуаната е много полезна в това отношение. И затова впрочем не защитавам използването й като наркотик за удоволствие.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 02-15-2016 на 13:08

Мега фен
    сега разбрахте ли какво се случва:
    solo се мисли за ненормален, заради поведението му към заобикалящата го среда.
    друг, наблюдавайки поведението му, му казва, че това не е така и е нормален.
    а LoveInfect се опитва да ни убеди, че solo e ненормален, а в същото време твърди, че му помагала.

страшна история. но жената в групата е май бая объркана.
    Последно редактирано от defender : 02-15-2016 на 13:13

Мега фен Аватара на RagioL
    защото човек има нужда да изглежда нормален поне за пред себе си. Ако не изглеждаш нормален пред себе си, то най-вероятно ще се промениш или депресираш.
    аз не изпитвам подобна нужда
    промяната е разковничето на битието
    нормална би била всяка форма която бих приел
    но все пак следвам определени принципи

а LoveInfect се опитва да ни убеди, че solo e ненормален, а в същото време твърди, че му помагала.

звучиш като футболен коментатор

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Удоволствие ли? Преживяванията ми когато съм напушен са далеч от удоволствие, в началото дори избиваха на крайна параноя. Сега естествено няма параноя, защото няма такава идея, или такова схващане, което да наруши представата ми за себе си.
    Ами тогава като казах, че твоите изводи, са "извън материята и пространството", образно казано и не разбираеми за повечето простосмъртни. Ти за какво точно ми се заяде, да не съм излъгал?

Мега фен Аватара на LoveInfect

Нормален е за обстоятелствата в които се намира, но в действителност има дълбок проблем в средата и начина му на живот, което няма как да не влияе върху психиката му, тъй като предполагам е от години.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    аз не изпитвам подобна нужда
    промяната е разковничето на битието
    но промяната започва от вътрешна несигурност, защо иначе ще се променяш?

т.е. промяната е пряко свързана с нормалността пред себе си, от която ти не си бил изпитвал нужда, но пък тя била разковничето на битието. Следиш ли мисълта, човече.

Доообре, съгласен съм, ама разбира се, пак заповядай.

Ами тогава като казах, че твоите изводи, са "извън материята и пространството", образно казано и не разбираеми за повечето простосмъртни. Ти за какво точно ми се заяде, да не съм излъгал?
    Просто Doctora се изразява по много комплексен начин, на който не сме свикнали. Иначе са му доста прави мненията, като ги прочетеш 2-3 пъти. Ако пишеше на малко по -опростен език щеше да е по-лесно за нас. Той така се е научил - така е свикнал да се изразява.

но промяната започва от вътрешна несигурност, защо иначе ще се променяш?

т.е. промяната е пряко свързана с нормалн.отта пред себе си, от която ти уж не си изпитвал нужда, но пък тя била разковничето на битието. Следиш ли мисълта.

Доообре, съгласен съм, ама разбира се, пак заповядай.
    промяната е постоянен процес
    понякога дори не напълно осезаем
    нарича се растеж
    било то духовен или материален

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Иначе са му доста прави мненията, като ги прочетеш 2-3 пъти
    надявам се, ти си изживяла състоянието на цитирам великия: "преживяванията ми когато съм напушен са далеч от удоволствие, в началото дори избиваха на крайна параноя. Сега естествено няма параноя, защото няма такава идея, или такова схващане, което да наруши представата ми за себе си.", но си твърдо убедена, че всичко това е така.

Мега фен
    Доктора иначе бил против Бог, ама в същото време изживява някакви едва ли не окултни състояния на мъдростта, извън света и обществото, после се държи като бог, като спуска извънмерните си поучения и изводи на простосмъртните, а после хвърля гръмотевици, на който не му вярва.

Поредното му недоразумение.
    Последно редактирано от defender : 02-15-2016 на 13:34

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Удоволствие ли? Преживяванията ми когато съм напушен са далеч от удоволствие, в началото дори избиваха на крайна параноя. Сега естествено няма параноя, защото няма такава идея, или такова схващане, което да наруши представата ми за себе си. Просто нямам такава унифицирана, егова представа за себе си, която заляга в разбирането че аз съм нещо точно и определено. Но в началото, мамка му, бях почнал да се филмирам много здраво. Но това е добре, необходимо е. Всеки трябва да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и самозаблуждения - в това е смисъла на това да растеш в себе си и извън себе си. Правя го така или иначе, всеки го прави. Но като инструмент, марихуаната е много полезна в това отношение. И затова впрочем не защитавам използването й като наркотик за удоволствие.
    Тя марихуаната за много неща е полезна, но ще съсипе няколко бизнеса ....

Мега фен
    талибан666, абсолютен религиозен гуру, никакви разлики, освен формално-представителни.

недей да издребняваш

Е чак пък..
    Мисля че гледаш да се оправдаваш за това че не му разбираш езика

Мега фен
    доктора е окултист. Не ли?

Мега фен
    Почти цялата му философия на доктора е някаква странна смесица между окултизъм, психология, някакви транс състояния и преживявания на духа, на границата на реалността, при което дори може би не си господар на съзнанието си от опиата и връзка с някаква мъдрост извън света и социума.

Banned Голям фен
    Знам, че единият ми братовчед е бил зависим от хероин преди време, но не съм повдигал темата пред него... Едвам са го спасили, ама сигурно му е било по- приятно с херца разстварящ се във вените му.

Почти цялата му философия на доктора е някаква странна смесица между окултизъм, психология, някакви транс състояния и преживявания на духа, на границата на реалността, при което дори може би не си господар на съзнанието си от опиата и връзка с някаква мъдрост извън света и социума.
    Това е уникално, и върховното на науката ! Btw, аз също съм малко окултна.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Е чак пък..
    Мисля че гледаш да се оправдаваш за това че не му разбираш езика
    умира си за внимание
    и не обича да му го крадат

но интересно защо дефо тича след доктора от както се е появил

Мега фен
    Ми питай ауриса, търнала, Метх, лиора, кораба, inewton, гандалфа и други, защо.

Отделно, има ли човек толкова голям избор в раздела?
    Изобщо се чудя как може да захващаш подобни ниски теми, баси съзнанието.
    Последно редактирано от defender : 02-15-2016 на 14:15

Мега фен
    всъщност все някой трябваше да играе ролята на клюкарката пред блока, шу-шу клю-клю.

сигурно си се метнал на баба си, дано греша, да не обиждам женицата, дето те е изгледала.

Defender,

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    всъщност все някой трябваше да играе ролята на клюкарката пред блока, шу-шу клю-клю.

сигурно си се метнал на баба си, дано греша, да не обиждам женицата, дето те е изгледала.
    Теб да не би баба ти да те е изгледала?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си