.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Супер фен
    Напротив аз си обичам живота,обаче всички като теб и животното сте смотаняци,недоволни от живота и мрънкащи същества

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Напротив аз си обичам живота,обаче всички като теб и животното сте смотаняци,недоволни от живота и мрънкащи същества
    аз съм си супер доволен, ти постоянно мрънкаш

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    И как пък разбра,че съм недоволен или ти засегнах егото?Имам пари,имам семейство,имам къща,имам кола,имам приятели?Що ми е една такава руса вещица като теб да ми трови живота с истериите си?
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    И как пък разбра,че съм недоволен или ти засегнах егото?Имам пари,имам семейство,имам къща,имам кола,имам приятели?Що ми е една такава руса вещица като теб да ми трови живота с истериите си?
    Споко брат мойто его няма как да го засегне някой...то е без покритие както и нямам скруполи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си