- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Кметът на Лондон:
"ЕС колонизира държавния суверенитет и се сдоби с върховна власт"
ПП: Ей ви на, точно хора като Ауриса и Търнала възраждат СССР2, но под ново лице (демек ЕС), вече почвам да си мисля, че тва са "истинските комунисти", а другите са нормалните.
Последно редактирано от defender : 02-22-2016 на 13:41
"Армията ще води на военен отчет младежи, които не са ходили в казармата след отмяната на наборната военна служба. Министерството на отбраната (МО) е подготвило промени в Закона за резерва, които предвиждат задължително мъжете между 18 и 32 години да бъдат зачислени във военните окръжия."
http://www.novini.bg/news/337666-%D0...%82%D0%B0.html
ПП: айдеее, вече всички сме войници и гейовете също. Незнайно защо няма жени, след като сме равни полове.
^ има логика, в смисъл, това едва ли се прави случайно.
Ще дезартираме както украинците. Ауриса сам да се бие. Аз ще бия по парламента. :Д
Без това нищо не можете да промените. ролята ни е маса, консуматори.
Т'ва е най-голямата глупост според мен.
Okei vrat,на България не им трябват млади лекари/програмисти/инженери/лингвисти/химици и други подобни ралти,трябват им хора дет' са бягали 3 години по кал и каманаци.
Супер,ще трябва 3 години да се трепя и после още 6 години да следвам... ggwp BG.Не знам на тези хора колко им е акъла.За какво да пилея 3 години в обучение,което дори няма да ми послужи?
Много хора казват,че това може да е само 2-3 месеца,но дори и така,аз пак ще трябва да преговоря гимназиалната математика/биология и химия.Тоест,вместо да се подготвям да вляза в някой престижен медицински/математически университет,аз ще ходя 2 месеца да се трепя.Друг път!
btw Как момчетата ще си бръснат краката и как ще си оправят веждите в казармата?Щот' това ще е проблем за много мои "мъжествени" приятели/познати.![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Абсолютно правилно. Аз се чудя кои ще са персонала (учителите)? Някакви пенсионирани 90 годишни офицери ли? Защото сега армията ни е 25 хиляди, а по действащия план се съкращава още - до 15- 20 хиляди. (дано да не съм прав).
Отделно казармите се нуждаят от цялостен ремонт, защото са почти разрушени. Това са милиарди лв, което държавата няма как да изкара, ако не тегли милиарди кредити.
Според мен армията от жива сила ще бъде използвана за опазване на границите от беженци. Не мисля, че по някакъв начин ще окаже влияние за руско нашествие. (теоретично) Не сме 19-ти век.
корупцията може да се намали, проблемът е, че държавата няма производство ( предприятия) земеделие, а разчита само на туризма, най-вече, сивия сектор, данъци..
То как да има производство като ядем главно гръцско и турско ? Трябва повече да си защитаваме икономиката. А то и туризма провалят, с тия канализации по Слънчев Бряг...
Ще кажа едно клише, но вярно, че икономиката ни е неконкурентноспособна и затова ядем гръцко и турско! Защото излиза по-евтино!
"Жените на възраст между 18 и 32 г. също ще се водят на военен отчет. Това съобщи ген. Атанас Запрянов, съветник на военния министър Николай Ненчев пред Дарик радио. От новия регистър не произтича нищо задължително, нито за момчетата, нито за момичетата. Но ако бъде обявено военно положение или война и момчетата, и момичетата ще могат да бъдат мобилизирани, каза Запрянов."
http://www.novini.bg/news/337866-%D0...%B5%D1%82.html
ПП: Ще се бием рамо до рамо с лиора и дримока, в пълно бойно снаряжение (20-30 кила). Ура
защото още преди 20 години трябваше да се приложат закони в защита на българския производител.
а именно - забрана на гръцко турско бразилско..
само че ние естествени бяхме колонизирани да спазваме американско брюкселския модел, пък и друг избор нямаше, а мафията взе властта и така...