- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
ОК, а в такъв случай Русия кой я прави кенеф ? Пак ли американците ? Нали Путин беше много добър политик и ги въртеше на малкия си пръст :Д ?
Осъзнаваш ли когнитивния дисонанс, който демонстрираш ? Съвсем наскоро обясняваше колко зле сме били като народ и как за нищо не сме ставали, а сега разправяш, че сме близки с руснаците по манталитет, ценности и култура.
=> руснаците са зле като народ и за нищо не стават ако съдим по съвкупните ти изказвания.
А я ми кажи Чехия, Естония и Полша как така не са кенеф след като САЩ са 10 пъти по-завряни в политиката им ?
Аз ще ти кажа моята теория - не е вмешателството на САЩ това, което превръща една източноевропейска държава в кенеф, а вмешателството на Русия.
Стара комунистическо-фашистка тактика е да обвиняваш противника в това, което правиш ти - и точно това правят руските дипломати и политическите и журналистическите им подлоги в България. Именно руските бизнес протеженца в България са това, което наричаме организирана престъпност.
Опитай да ми посочиш криминална групировка на територията на България, подпомагана от посланиците на САЩ, Англия, Франция или Германия. Няма да ти се получи.
Ако седна да ти изреждам престъпниците с връзки с руската мафия (или държава - то се тая) ще трябва нова тема да отворя.
Та #КОЙ прави България кенеф отново ?
Аха да - вземи го научи тоя англисйки, че ще си останеш прост доживот
http://www.novinite.com/articles/128...e+Dealing+With
Borisov
has cooperated closely with the Embassy on law enforcement in
the past and, publicly at least, remains strongly
pro-American. However, Borisov has been implicated in
serious criminal activity and maintains close ties to LUKoil
and the Russian embassy. END SUMMARY. -
Верно ли си мислиш, че тези мощни мафиотски организации са нямали пипала и в други държави, а са се ограничавали само в сащ и затова са само техен вътрешен проблем?
според мен мафията е глобалистка структура, и не се ограничава от държавни граници, а приликата със сегашния строй не знам дали е случайна.
Последно редактирано от defender : 02-28-2016 на 19:26