***ПРЕДИ ВСИЧКО ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ АЗ НЕ СЪМ ГЕЙ, КАКТО СЕ ГОВОРИ ИЗ ФОРУМА !!!
!!!***
Върнах се и започвам да изливам мъката наерозиралата си душа
-Ще започна с това че в момента съм влюбен, но и от двете страни не се наблюдава прогрес, което моментално ме поставя между чука и наковалнята. Вече не знам по кой път да поема

да продължа напред или да си седя в калчищата

Представа си нямате колко съм умрял вече, представа си нямате....

Когато човек падне от високо, то много боли, много...

През скучния си живот

съм имал общо 4 връзки с ужасен и полу-трагичен край (от моя страна) Няма да влизаме в подробности, просто ще кажа че след втората връзка , аз се набухах с таблетки

! През този периот от както се случиха тези неща, от тогава до 2014 не знаех къде съм, бях ужасен, сплескан от живота, смачкан, сдъфкан и изплют - така се чувствах

все още съм в такова положение - посивял и смачкан от живота, самотен, отхвърлен, лишен от любов - всичко това се смесва и ме кара да правя лоши неща, много лоши

! Имаше един период в който вече от отчаяние се прибирах късно през нощите, пиян като свиня, съсипан и смачкан

попаднах в лоша компания, друсах се, занимавах се с глупости и пропаднах на дъното, на дъното където вече не може да се пропадне по-надолу.

после пък живота ми нанесе голям юмрук, юмрук който ме върна в реалния свят, реалния свят където всичко е сиво и отчайващо
Съвзех се, поизтупах се от цялото това положение в което бях, отново станах същия както преди сега вече съм просто мъртъв отвътре и депресиран и нищо повече. Сега макар че съм като нов, без следи от миналото, аз все още съм отчаян, отчаян съм и съм съсипан
в момента даже както казах по-горе, отново съм влюбен и тоз път пак не се случват нещата...
Направо съм разбит, не знам къде съм и не ми се живее, станах самотен заради това че не ми се отвръща на чувствата, от 2 години насам съм като асоциален точно от такива неща... не ми се живее, не ми се живее вече не ми се живее, съсипан съм Боже Господи, вече не мога

не ми се живее искам да умра и да се свършва с цялата тази работа с любовта, не мога вече, не мога... Неиздържам, не ми се живее ах Божееее, защо ми го причиняваш, защо

съсипан съм ...
П.П. Вече искам само да се самоубия и да не продължавам, не виждам надежда, светлина и даже лъч светлина, не ми се живее вече така 
-И не е само това, има още много неща които ме измъчват