- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Изповедалнята ТОМ 1
мерси и на теб
https://www.youtube.com/watch?v=6vYnas6q3Sg
Последно редактирано от Jägerbomber : 02-14-2016 на 22:52
Вълчо, сега ти прочетох цялата тема и нещо не ми се вярва да си девствен. Първо: жулиш бело всеки ден, което много малко хора могат да си позволят. Второ: тренираш и от снимката мога да видя че си към 100 кила сила. Също така кой тренира с тениска BOSS, която струва над 100 лева? Пак много малко хора. Трето: по стила на писане си личи, че имаш самочувствие (и че можеш да рапираш). Четвърто: още от малък си обикалял дискотеки като Chervilo и си слушал мутренски хаус. Темата ти е гледана от 2500 човека и само 3ма са писали, май и всяваш респект. Няма как такъв като тебе да е девствен.
Аз съм стар потребител и ти знам старата регистрация. Виждала съм те няколко пъти за не повече от 1-2 седкунди. Ти изчезваше като сянка щом те изпусна от поглед. Само последния път имах възможност да те заговоря, но така и не го направих... Видях те в клуб High, мина на сантиметри от мен и дори ти усетих парфюма. Влезе във вип стаята и не можах да забележа кога излезе. Имаш лично
![]()
тва е все едно да вярваш в бог - хората казват че го има, но никой не го е виждал. аз не съм бог, така че може да ми вярвате.
респект за жените, които знаят какво искат и ти го казват точно и ясно.
доволен съм от хибридните ръкавици на Hayabusa.
All my life I wanted luxury
A roof over to sleep
Family, that's luxury
All I ever hung around was G's
Breaking bread with the homies, that's luxury
Something like virgin blood that's pure and she screaming out "Its yours"
All I ever wanted was luxury
дълъг път изминахме
но по-важното е брат на къде отиваме
с тълпата ли се сливаме
или на фона изпъкваме
все още на земята стъпваме
грешни от първия ден
ако търсиш смисъл в живота си и ти си като мен
устремен напред, няма връщане назад
утре вече може да не съм на тоя свят
чрд на мен. купих си тениска Religion, EA7, Just Cavalli, Versace Jeans, 5 снежанки и бутилка Moet. И защо го направих? Нямам представа. Какво подяволите правя на тоя свят? Задавам си тоя въпрос и поглеждам избледнелия от годините татус. Боли ме... боли ме страшно много.
Поздрав от мен за мен https://www.youtube.com/watch?v=-0yjsifXsVA
ебаси кошмарите... чак адреналина ме събужда все едно съм цъкнал половин метрова магистрала. поредна година мина, а толкова съм уморен... колко ли струва съня?
една ми вика "един път се живее", а аз й отговорих "живота ти ще е много кратък така" и горката боклучка замръзна.
добре бе защо ме караш да си цапам ръкавиците с кръв? играй ми нормално да не ти причиня болка.
само за протокола: аз не съм богат. аз съм обикновено квартално момче с големи мечти.
^ Парите не могат да направят нищо от това, което казваш. Пожелавам ти да спечелиш парите, за които мечтаеш, но да си останеш точно толкова тъп, за да видиш, че няма да ти донесат желаното щастие.
Последно редактирано от corbV2 : 03-16-2016 на 18:28
Имам пари, но за проблемите които имам са безполезни.
Затова знам.
парите имат цена. имат много висока цена, която се съмнявам да може да платите. те отнемат щастието, свободата и те убиват малко по малко всеки ден. парите те вкарват в тъмната страна на света. а в тоя свят е страшно и студено.