.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Question Кръша отвръща на симпатиите??

Ами и аз да питам, според вас това момче харесва ли ме...
    По-голям е от мен с около 3 години, учим в различни училища и най-често се виждаме уикенда, освен ако не се уговорим за след училище в някои дни. Вече повече пъти сме оставали сами, разхождали сме се, той ме изпраща до нас (може и да е от учтивост), търси контакт с мен, сръчква ме понякога или уж ме души и други подобни. Когато сме с компания и пита нещо търси моето мнение първо, което ме ласкае доста ;д дразни ме като всяко момче... Въпроса е там, че той е много комуникативен, мил е и с другите, и се дразни с тях, както и с мен, и си мисля, че все пак има отношение . Пишем си, звъни ми за да се уговаряме да излезем, но не казва "излизане", а " мотане". Говори с мен за неща, от които аз си нямам понятие, но пък търси някакъв вид съвет или мнение. Интересува се от моя ден и така.. И хем си приличаме страшно, хем имаме и различия. Някак е перфектното момче за мен. Не искам да му казвам нищо за чувства и тн, защото не знам как ще реагира. Не мисля, че ще прекъснем приятелството си, ако той не изпитва същото, но на мен ще ми е адски неприятно, ако съм около него, а той знае за симпатиите ми. Да изчакам ли да видя какво ще стане или да направя нещо? Извинявам се, ако съм писала несвързано, но това ми е непреодолим проблем ;д Теми много като тази, но ще ми е приятно, ако дадете някакви мнения...

Най-добре се увери,че изпитва нещо повече към теб, а не го прави просто от учтивост, защото след това ще ти е меко казано "трън в задника" да излизате като "просто приятели".Навярно имате много общи познати,така че защо не накараш някой от приятелите му да го подпита тънката за теб?В крайна сметка така поне ще разбереш дали имаш реални шансове или просто си се заблудила.Успех!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на tori
    Аз по-скоро бих казала, че е време да си признаеш. Пък и да не се случи нищо, няма да те обезглави - вероятно няча да си първата, която си е паднала по него.

Trolldadlolcake доста си прав за това с приятелите. Ще се опитам да осъществя тази идея, дано да излезе нещо хубаво!

Tori, често съм си мислела дали да му кажа и то когато сме оставали сами. Бях на крачка веднъж, но думите не ме слушат и от мен нищо не се чу. Опитах пак, но тогава той направи някаква глупост, но от онези невинните и смешните, и това щеше да развали всичко. Пък и си мисля че нямам много време. Мисли да заминава да учи някъде другаде, след като завърши. А аз се чудя как ще оцелея без да се виждаме, без да ме нервира от дъното на душата си... Има много момчета,знам, не стига че по принцип не ми върви, а сега като съм така близо той ще си замине. Шанс :Д

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен те харесва но изчакай да го опознаеш повече

Да, винаги можеш да научиш повече за един човек с времето. Това, което ме обнадеждава е, че за доста неща ми има доверие.

Мега фен Аватара на divergent
    Ако ще заминава да учи далеч, прецени дали си струва да получиш няколкомесечен рай и болка от нечестната раздяла след това, или да запазиш прекрасни спомени от едно приятелство. По написаното съм склонна да смятам, че има по-силни чувства от приятелски към теб, но няма как да знаем със сигурност. Може точно поради намеренията му за продължаване на образованието си да не предприема по-големи крачки. Най-добрият начин да разбереш е, както ти казаха по-горе, да помолиш общ приятел/ка да подхване темата.

Ако помоля някого най-вероятно ще подходи нетактично... така си мисля, ще пробвам.
    А интересното беше вчера, когато май го усетих да ревнува. Аз също съм така,когато говори и се занимава с някоя приятелка ама той да се държи така не очаквах. Аман просто

Супер фен
    Може въпросът ми да е тъп, но какво означава "Кръша"?
    Преди време мернах, че и друг потребител използва тази дума.

Ами под crush/кръш се разбира момчето което харесваш. Доста нашумя тази дума, наред със *саднат* и тн. Проста, кратка дума, заместваща - момчето което харесвам ;д Не знам дали се използва и към момичетата, но по скоро не. Та да, това е кръш ;д

It's called a "crush" because it crushes your heart...

Цитирай Първоначално написано от Julli_siatkowka Виж мнението
    Точно.... ;д
    дамм, а с твоя какво стана? :д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    It's called a "crush" because it crushes your heart...
    @двете и @всички:
    Леле, мале - любов ли е да я опишеш... Я, използвайте български думи, че не ви разбирам жаргонния език! (:

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    дамм, а с твоя какво стана? :д
    какво да става, то живота ме подминава мене в любовно отношение xD

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Така, по принцип не пиша в подобни теми, но тук реших да се разпиша.

Според мен няма смисъл да предприемаш нищо щом след 3-4 месеца заминава да учи в друг град (ако не и държава). Нищо няма да се получи. Той ще си намери друга, ти също ще си намериш друг и така... Може би не ви е било писано да сте заедно. По-добре си останете приятели и не се измъчвайте излишно. Пък ако съдбата е била благосклонна може и ти след време да отидеш да учиш, където и той и тогавашните обстоятелства да ви позволят да се съберете, знае ли човек. Но в крайна сметка аз мисля, че сега не е моментът.

Това малко ме удари в сърцето, но може и да имаш право. Като цяло тази работа със заминаването е сигурна, дали след няколко месеца или другата година - ще се случи. И ако между нас се получи нещичко следва момента на раздяла. Ще се връща често предполагам, ще се чуваме, ще си пишем и тн... Въпроса с връзките от разстояние бих го преодоляла, ако има любов няма да е проблем. Ще завърша и аз, ще се преместя ако трябва... и станаха твърде много "ще,бих" и още глаголи в бъдеще неопределено *и несигурно* време.
    И фразата която веднъж използва в темата за любовта - Ще се намери нещо, някъде, някога...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Това малко ме удари в сърцето, но може и да имаш право. Като цяло тази работа със заминаването е сигурна, дали след няколко месеца или другата година - ще се случи. И ако между нас се получи нещичко следва момента на раздяла. Ще се връща често предполагам, ще се чуваме, ще си пишем и тн... Въпроса с връзките от разстояние бих го преодоляла, ако има любов няма да е проблем. Ще завърша и аз, ще се преместя ако трябва... и станаха твърде много "ще,бих" и още глаголи в бъдеще неопределено *и несигурно* време.
    И фразата която веднъж използва в темата за любовта - Ще се намери нещо, някъде, някога...
    Работата е там, че той може да не го преодолее.

Това казва все, че е най-добре да е някой тук до него/там до него.
    Абе сложна работа, навсякъде несполуки

Супер фен
    А, ти толкова ли много държиш да си влюбена/гаджосана/обвързана в някой? Други занимания нямаш ли?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Това казва все, че е най-добре да е някой тук до него/там до него.
    Абе сложна работа, навсякъде несполуки
    Значи няма да ви се получи добре това с разстоянието.

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    А, ти толкова ли много държиш да си влюбена/гаджосана/обвързана в някой? Други занимания нямаш ли?
    Наясно съм, че това да си влюбен е болестно състояние, ама хората не си избират кога да се разболеят нали? В много случаи е безсмислено, и в този също може би, ама колкото и да не ми се вярва май имаме нужда от такива душевни неразположения. Да те питам дали и ти си от компанията на болните?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Значи няма да ви се получи добре това с разстоянието.
    Най-вероятно... То често така се случва с подобни истории, какво да се прави.

Супер фен
    Наясно съм, че това да си влюбен е болестно състояние, ама хората не си избират кога да се разболеят нали? В много случаи е безсмислено, и в този също може би, ама колкото и да не ми се вярва май имаме нужда от такива душевни неразположения. Да те питам дали и ти си от компанията на болните?
    Не, аз нямам приятелка. Колкото до болестното състояние, което описваш: общувала си с момчета/мъже - увлякла си се по един от тях. Ако общуваш с много малко, но истински приятели и ако (в твоя случай - те са момичета/жени), то едва ли ще се влюбиш (освен, ако не си обратна). Горепосоченият пример ясно доказва, че човек може и да "планира" дали да се влюби или не. (:

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си