бейбу ти ли си това на снимката
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda бейбу ти ли си това на снимката Колко пъти ще питаш? 'То' e.
Първоначално написано от solo_ Колко пъти ще питаш? 'То' e. а това на аватара ти ти ли си?
Първоначално написано от YoungBloodZ а това на аватара ти ти ли си? Не.
Първоначално написано от solo_ Не. жалко ако беше ти на аватара щеше да изглеждаш много по-добре отколкото си те представях
Първоначално написано от YoungBloodZ жалко ако беше ти на аватара щеше да изглеждаш много по-добре отколкото си те представях Как си ме представяш?
Първоначално написано от solo_ Как си ме представяш? чакай да намеря някоя подходяща снимка
Но ако толкова искаш, ще кача моя снимка.
Първоначално написано от solo_ Но ако толкова искаш, ще кача моя снимка. не
Първоначално написано от YoungBloodZ не Добре.
Първоначално написано от solo_ Колко пъти ще питаш? 'То' e. не вярвам ако не каже тя
Първоначално написано от pe6oskeiborda не вярвам ако не каже тя Какъв е смисъла да те лъже? Това на аватара ти ли си, Пешо?
Първоначално написано от solo_ Какъв е смисъла да те лъже? Това на аватара ти ли си, Пешо? той е, виж какъв е наркотрафикант Първоначално написано от smilegirl12 добър вечер прЕатели добър
добарвечер усмивмиче12 Първоначално написано от YoungBloodZ той е, виж какъв е наркотрафикант пхахахахах
Първоначално написано от pe6oskeiborda пхахахахах Да или не?
Първоначално написано от pe6oskeiborda добарвечер усмивмиче12 пхахахахах честно на тая снимка на такъв ми приличаш...
Правила