Туп!
Първоначално написано от persil Туп! здрасти мунчовец
Първоначално написано от YoungBloodZ защо не играеш дота 2? никога не съм бил добър на подобни игри, не са ми и харесвали много. аз вече нищо не играя вече.
Първоначално написано от АгентМура никога не съм бил добър на подобни игри, не са ми и харесвали много. аз вече нищо не играя вече. въпроса беше за солУ но се радвам все пак че отговори
Първоначално написано от АгентМура тея никове не са мои, то пише "ОТБОРЕН ИГРАЧ" и без тва Този акаунт е твой!
Първоначално написано от YoungBloodZ здрасти мунчовец Здрасти бе, мукарчо
Първоначално написано от solo_ Този акаунт е твой! и други хора са го ползвали
Първоначално написано от АгентМура и други хора са го ползвали А защо има само просташки псевдоними?
Първоначално написано от solo_ А защо има само просташки псевдоними? не всички са такива, само моите не са.
Първоначално написано от АгентМура не всички са такива, само моите не са. Може ли да ти задам един въпрос?
Първоначално написано от solo_ Може ли да ти задам един въпрос? давай!
Първоначално написано от АгентМура давай! Кръвожаден ли си?
Първоначално написано от solo_ Кръвожаден ли си? не, аз съм миролюбиво момче. Защо питаш?
Първоначално написано от АгентМура не, аз съм миролюбиво момче. Защо питаш? Би ли убил някого за пари?
Първоначално написано от solo_ Били убил някого за пари? не искам да се озовавам в затвора!
Първоначално написано от АгентМура не искам да се озовавам в затвора! Ами ако следите бъдат прикрити?
Първоначално написано от solo_ Ами ако следите бъдат прикрити? аз не съм такъв разбирач. ти престъпник ли си?
Първоначално написано от АгентМура аз не съм такъв разбирач. ти престъпник ли си? Такива неща в скайпа.
оф много е скучноо подхванете някоя интересна тема
Първоначално написано от smilegirl12 оф много е скучноо подхванете някоя интересна тема Каква тема предлагаш? Ние обсъждаме важни неща.
Първоначално написано от solo_ Такива неща в скайпа. https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0...4f&oe=57A2B88C
Първоначално написано от smilegirl12 оф много е скучноо подхванете някоя интересна тема дай ти! голяма си готована.
DW шоуто свърши!
Последно редактирано от solo_ : 05-06-2016 на 19:44
Първоначално написано от АгентМура https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0...4f&oe=57A2B88C Ахахаха. Аз съм сериозен, Мура.
Първоначално написано от solo_ Ахахаха. Аз съм сериозен, Мура. как да ти вярвам?
Правила