Първоначално написано от solo_ Не бих качил моя снимка в публична тема. И аз solo_ вземи да ми отговориш най-накрая на това лично -.-
Първоначално написано от АгентМура ти си невестулчица https://www.youtube.com/watch?v=KKj-gb1TbnI
Еее, ти не качваш снимки... Много жалко!
Първоначално написано от zombolovesu че аз сутринта ще пиша първа в темата и ако спечеля, ще пратиш тук твоя ИСТИНСКА И АКТУАЛНА снимка, ако ли не- аз пращам. Не важи ако си навиеш алармата! Трябва да те събуди биологичния часовник и как ще разбереш дали не си е навил алармата? ЛОЛ!
Първоначално написано от zombolovesu Еее, ти не качваш снимки... Много жалко! Ще кача!
Първоначално написано от crazyfenka И аз solo_ вземи да ми отговориш най-накрая на това лично -.- Кое лс?
Ще си тръгна пак аз
Първоначално написано от YoungBloodZ и как ще разбереш дали не си е навил алармата? ЛОЛ! трай си имам стратегия
Първоначално написано от solo_ Кое лс? СЪОБЩЕНИЕ
Първоначално написано от zombolovesu трай си имам стратегия interesting
Първоначално написано от crazyfenka Ще си тръгна пак аз Не!
Първоначално написано от zombolovesu трай си имам стратегия В колко часа?
Първоначално написано от crazyfenka СЪОБЩЕНИЕ Как се казвам ли?
в 10:00
YoungBloodZ Как по дяволите имаш толкова мнения 15 731 ДА ФЪК ?
Първоначално написано от zombolovesu в 10:00 Аз тогава спя.
Първоначално написано от YoungBloodZ interesting shhhh hush ur lips honey
Първоначално написано от solo_ Как се казвам ли? Ами виж си там
Първоначално написано от solo_ Аз тогава спя. много тъжно, че ще загубиш
Първоначално написано от solo_ Не! Ядосваш ме само а то тук само ти си ми уж приятел ..
Първоначално написано от crazyfenka YoungBloodZ Как по дяволите имаш толкова мнения 15 731 ДА ФЪК ? http://www.teenproblem.net/users/view/100677.html
Първоначално написано от zombolovesu shhhh hush ur lips honey fine darling
Първоначално написано от crazyfenka Ядосваш ме само а то тук само ти си ми уж приятел .. Съжалявам!
сега последно хващаме ли се на бас??
Първоначално написано от crazyfenka YoungBloodZ Как по дяволите имаш толкова мнения 15 731 ДА ФЪК ? ами 2000 са ми добавени от администратор реално погледнато имам 13700
Правила