Не съм копеле , копеле е вуйчо ти, който е ебал в накатката баща ти !
Просто видях, че момчето не е лошо по душа, той ми предложи примирие и аз приех ! Сега има един вид протекция от мен , а ти имаш протекцията само на майка ти която ти носи филиики с доматка под душа
Искаш ли да видиш колко съм дърт , обаче колко ми е млад ? Оп чакай не видях че си от Филиповци. Ако беше по крайбрежието бих ти извъртял един
точно от Филиповци съм да!![]()
Добре теб не те помня от преди. Ти пак ли преди си отваряше устата , май тогава мълчеше, балък ?
не ме помниш защото си смотан и преди не си бил толкова натоварващ... просто не се е налагало да ти затварям плювалника
Ахахахахаха чакай , ти чел ли си ми изобщо постовете от преди балък ? Аз тогава бях още с по лапешки акъл, ся както се вика, улегнах малко
А преди не знаеш какво беше ! Обаче сега ще ти покажа ! Ти ли ще ми затвориш устата ? Как да ще стане , нито дар слово имаш , нито си нагъл като мен, нито можеш да ме биеш ? Интересно как ли ще стане , калтакккккккк
youngbloodz e надменен бот.
Знаеш ли защо за тебе съм олигофрен ? Понеже виждаш в моите очи някаква конкуренция , и то доста сериозна. Интересно ми е да ти видя физиономията , 100% ще се се смея невероятно много ! На бас че си хилав глист и не можеш да дигнеш и 10 кила , гърбат марпат !!!
Добре , като разбираш иронията , би трябвало да разбираш и сарказма. Покажи твоя снимка и после ще разбереш ЩО Е ТО това ултимативния сарказъм !