Първоначално написано от АгентМура айде бе! ама всъщност дали госпожата мистична е била госпожа/госпожица въобще? Аз получих нейна снимка.
Първоначално написано от solo_ Аз получих нейна снимка. имаш ли доказателства, че inewton е dreamwalker?
Първоначално написано от АгентМура имаш ли доказателства, че inewton е dreamwalker? Аз не.
Първоначално написано от solo_ Аз не. Koй има?
От Централно разузнавателно управление (ЦРУ) могат да го потвърдят.
Първоначално написано от solo_ От Централно разузнавателно управление (ЦРУ) могат да го потвърдят. ХАХАААААААА дивич! Аз твой експеримент ли съм, Соло?
Първоначално написано от АгентМура ХАХАААААААА дивич! Аз твой експеримент ли съм, Соло? Ти си изкуствено създаден (експеримент с генно инженерство).
Първоначално написано от solo_ Ти си изкуствено създаден (експеримент с генно инженерство). https://www.youtube.com/watch?v=lUup5OzH4XA ХАХАХахаа
Първоначално написано от АгентМура https://www.youtube.com/watch?v=lUup5OzH4XA ХАХАХахаа Ти нямаш общо с този.
Първоначално написано от solo_ Ти нямаш общо с този. Какъв е моят ген? Какво трябва да съм аз?
Първоначално написано от solo_ Не. Не ти личи по нищо че не искаш..
Първоначално написано от АгентМура Какво трябва да съм аз? Това ще ти го кажат от Правителството.
Първоначално написано от crazyfenka Не ти личи по нищо че не искаш.. Аз на теб какво съм ти направил?
Първоначално написано от solo_ Това ще ти го кажат от Правителството. Пак си лош!
Първоначално написано от solo_ Това ще ти го кажат от Правителството. Аз ще се противя на тяхните желания.
Първоначално написано от АгентМура Аз ще се противя на тяхните желания. Ти си с имплантиран чип, АгентМура. Те могат да те контролират... Говоря ти за организации, които са на над правителствено ниво!
Първоначално написано от Esdeath Пак си лош! Здравей! Първоначално написано от solo_ Ти си с имплантиран чип, АгентМура. Те могат да те контролират... Говоря ти за организации, които са на над правителствено ниво! Аз съм робот от бъдещето и ще смажа всеки, който се изправи на пътя ми!
Първоначално написано от Esdeath Пак си лош! Аз не мога да издавам тайни.
Първоначално написано от solo_ Аз не мога да издавам тайни. Аха ..
Първоначално написано от АгентМура Здравей! Аз съм робот от бъдещето и ще смажа всеки, който се изправи на пътя ми! Как си ??
Първоначално написано от Esdeath Как си ?? Добре съм. А ти?
Първоначално написано от Esdeath Аха .. Ти знаеш ли кой съм аз?
Първоначално написано от АгентМура Добре съм. А ти? Тя също е добре! Днес беше на училище.
Първоначално написано от solo_ Тя също е добре! Днес беше на училище. От къде си сигурен??
Първоначално написано от АгентМура Добре съм. А ти? Ами и аз не знам aма не знам да плача или да се смея
Правила