.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Грозни, не ми се обяснява. Само ксто видя, че курвето те подкрепя и знам, че е загубена кауза.
    Изобщо не трябва да му се обръща внимание на този интернет ТРОЛ-Грозния! Коментарите му са толкова прости,че няма смисъл да му се обръща внимание! Грозния+snatural= Лика прилика!

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Изобщо не трябва да му се обръща внимание на този интернет ТРОЛ-Грозния! Коментарите му са толкова прости,че няма смисъл да му се обръща внимание! Грозния+snatural= Лика прилика!
    Ти знаеш ли коя е Грозния? Първо разбери коя е, после ела и говори, Amorevivo.

[QUOTE=solo_;11446173]Ти знаеш ли коя е Грозния? Първо разбери коя е, после ела и говори, Amorevivo. [/QUO

Първо соло ли си там какъв си не те знам ама айде недей на всяка манджа меродия! И не говоря,а пиша има разлика! И ще си пиша каквото искам не е нужно да познавам някого,то от писането му си личи!

Мега фен
    не е нужно да познавам някого,то от писането му си личи!
    същото може да се отнесе
    и към теб

Мега фен Аватара на solo_
    [QUOTE=Amorenvivo;11446307]
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Ти знаеш ли коя е Грозния? Първо разбери коя е, после ела и говори, Amorevivo. [/QUO

Първо соло ли си там какъв си не те знам ама айде недей на всяка манджа меродия! И не говоря,а пиша има разлика! И ще си пиша каквото искам не е нужно да познавам някого,то от писането му си личи!
    Ти как мислиш? Тя е психоложка. Може да те накара да вярваш в най-различни неща. И да ти кажа, много е сложно, тъй че би било трудно да ти го обясня. - Вярвай, че "Грозния" е мъж. Ха, ха, ха!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    я. - Вярвай, че "Грозния" е мъж. Ха, ха, ха! [/B]
    В интернет всеки е потенциален мъж до доказване на противното

[QUOTE=solo_;11446312]

Ти как мислиш? Тя е психоложка. Може да те накара да вярваш в най-различни неща. И да ти кажа, много е сложно, тъй че би било трудно да ти го обясня. - Вярвай, че "Грозния" е мъж. Ха, ха, ха!
    Не ме интересува кой е мъж и кой е жена за такива деградирали хора като вас,дето се крият,зад някакви си профилчета,и висят цял ден по форуми използвам само два рода той и то така че не ме вълнува,да ви познавам кой какъв е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си